NOGOMET

NA INTENZIVNOJ NJEZI: Peleovo stanje se pogoršalo, opet je završio u bolnici

Legendarni brazilski nogometaš Pele (80) prema navodima brazilskih medija vraćen je na odjel intenzivne njege u bolnici u Sao Paulu zbog pogoršavanja zdravstvenog stanja nakon što je ranije ovoga tjedna otpušten na kućnu njegu.

Ranije ovoga mjeseca Peleu je odstranjen tumor iz debelog crijeva. Iz bolnice nisu potvrdili tu vijest. Već godinama Pele ima problema s kukom te se ne može kretati bez pomoći, pa je uvelike smanjio svoje nastupe u javnosti i prije pandemije koronavirusa.

Nakon što su se brojni fanovi diljem svijeta zabrinuli za Peleovo zdravlje, javila se njegova kćer Kely Nascimento te na Instagramu objavila fotografiju s nasmijanim ocem.

“Zdravo prijatelji. Ne znam što se događa s tim glasinama, ali dovoljno je tjeskobe u svijetu ovih dana i mi ne želimo biti razlog za još više. Ova fotografija je snimljena upravo sada. Dobro se oporavlja. To je normalan scenarij za čovjeka njegovih godina, nakon ovakve operacije. Nekad je to dva koraka naprijed, jedan unazad, jučer je bio malo umoran i zato se dogodio mali korak nazad”.

Foto: Instagram