NOGOMET

Matija Štefančić (NK Karlovac 1919) predsjednik je novoosnovane Udruge nogometnih trenera KŽ, tajnik je Igor Gec (NSKŽ)

U Izvršni odbor izabrani su: Dražen Juraković (NK Duga Resa 1929), Ivica Bogović (NK Slunj), Antonio Magdić (NK Karlovac 1919), Alen Škrtić (NK Ilovac), Dragan Kolić (ŠN Ogulin), Dario Cedilak (NK Zrinski-Ozalj), Dalibor Korenić (ŽNK 4 rijeke) i Nino Turkalj (NK Draganić – trener vratara).

U Nadzorni odbor imenovani su Dražen Tuškan (NSKŽ) za predsjednika, a članovi su Zvonimir Andrić (NK Mostanje) i Stjepan Benić (NK Karlovac 1919).

Zaključak je Osnivačke skupštine da će odmah po izdanom rješenju o registraciji Udruge biti održana konstituirajuća sjednica Izvršnog odbora čime će Udruga i službeno započeti s aktivnim djelovanjem.

– Realizacija je ovo inicijative Instruktora NSKŽ a s ciljem okupljanja što većeg broja stručnih licenciranih trenera Karlovačke županije radi razmjene iskustava u radu, daljnje edukacije, ali i usvajanja konkretnih prijedloga za unaprjeđenje rada u klubovima i sustavima natjecanja – objašnjava instruktor Igor Gec.

Osnivačka skupština Udruge nogometnih trenera Nogometnog saveza Karlovačke županije održana je u petak, 11. prosinca na kojoj su usvojene Odluke o osnivanju Udruge kao i Statut udruge. Ujedno je pokrenut i postupak za upis Udruge u registar udruga RH.