NOGOMET

KARLOVAC – SLUNJ 5-0: Karlovački plavo-bijeli protiv Slunja odigrali za čistu peticu!

Nakon povratka iz Istre gdje su odigrali tri prijateljske-trening utakmice nogometaši Karlovca 1919 provjeravali su formu na „Čavleku“ gdje su igrali s četvrtoligašem NK Slunjem, a taj susret su okončali za čistu peticu – rezultat 5:0 (0:0) za karlovačkog trećeligaša.

Slunjani su pružili solidan otpor ali samo u prvih 45 minuta kad je susret završen bez golova 0:0. U nastavku su Ćukovi igrači potpuno preuzeli inicijativu raspucali su i napunili mrežu Slunja. Strijelci za Karlovac bili su: 1:0 Karlo Joha (56), 2:0 Borna Pausić (60), 3:0 Luka Čakarić (66), 4:0 Ilija Bagarić (70) i 5:0 Carlos Olmo (83).

Trener Ćuk je opet dao priliku svim raspoloživim igračima tako da su za NK Karlovac 1919 nastupili: Bermanec, Ribar, Pausić, Joha, Srpak, Anić, Stepinac, Kelava, Dedijer, Mamić, Sušilović, Bogović, Prpić, Vratarić, Marinić, Olmo, Mićunović, Bagarić, Đukić, Čakarić.

Nisu igrali ozlijeđeni Knezović, Ramić, Soldo i Brumen za kojega saznajemo da odlazi iz kluba. Još je pod velikim upitnikom ostanak u Karlovcu Zvonka Pamića koji se u Medulinu ozlijedio pa nije nastupio ni u ovoj utakmici.

Za NK Slunj su igrali: Katić, Matovina, Matanić, Radočaj, Abrlić, M. Turkalj, Mance, Paulić, Kučinić, Požega, Plivelić, Bauman, Bićanić, Božičević, Salopek, F. Cindrić, Pandža, M. Cindrić. Nije bilo Antonija Turkalja.

Foto: R. Fajt/Kaportal