NOGOMET

KARLOVAC GA NIJE HTIO? Karlovčanin Josip Mihalić napustio Slaven Belupo i potpisao za rumunjski Cluj

Karlovčanin Josip Mihalić, donedavni igrač NK Slaven Belupo, rođen je u Karlovcu 4. travnja 2003. godine, sin od igrača NK Frankopan Miroslava Mihalića, potpisao je nedavno trogodišnji ugovor s CFR Cluj iz Rumunjske (utemeljen 1907.), a akronim CFR je skraćenica od “rumunjske željeznice” (Calle Ferate Romane).

U zadnjoj sezoni u dresu Dinama, za Dinamove juniore Mihalić je odigrao 20 utakmica i postigao 5 pogodaka u Prvoj HNL. S Farmacetima je, pak. od početka priprema 2022., nastupio u svim prijateljskim utakmicama te je prošle bio i strijelac protiv mađarskog ZTE-a.

Inače, talentirani ofenzivni veznjak, 20-godišnji Josip Mihalić koji je prošao Dinamovu nogometnu školu, prije godinu dana u srpnju mjesecu, potpisao je bio ugovor za Slaven Belupo na 2+2 godine.

Najnovija vijest je da 0d nedavno više nije igrač Slaven Belupa – sporazumno su raskinuli ugovor te je potpisao za rumunjski Cluj. Mihalić je u godinu dana dresu Slavena upisao 13 nastupa, 12 u prvenstvu i jedan u Kupu, te je na terenu proveo 228 minuta. Debi je upisao u prvom kolu prošle sezone u pobjedi 0:1 u Varaždinu.

Jedan tako mlad i talentirani igrač dobro bi došao novom drugoligašu NK Karlovac 1919 pa pomalo čudo kako to da iz kluba s “Čavleka” nisu pokazali interes i doveli ga u svoje redove.