NOGOMET

„Kanarinci iz Šervudske šume“ otvorili sezonu u Hostelu Karlovac u Selcu

Dugo su zaposlenici Hostela Karlovac u Selcu čekali da nakon pandemije izazvane Covid-19 ponovno otvore vrata prvim gostima. Među prvim posjetiteljima je seniorska momčad NK Ilovac prema kojima domaćin gaji posebne simpatije i zbog činjenice da su „Kanarinci iz Šervudske šume“ jedni od najodanijih i najučestalijih gostiju karlovačkog hostela u Selcu.

Nogometaši Ilovca najmanje dva puta godišnje sa svim uzrastima svojih nogometaša dolaze na pripreme u Selce i odsjedaju u Hostelu Karlovac gdje imaju sve potrebne uvjete za miran početak priprema. Posebno se pamte dolasci veterana kluba koji su svoj ovogodišnji dolazak već najavili za 13. ožujak.

U sklopu ovih mini priprema seniori NK Ilovac odigrali su prijateljsku utakmicu protiv nogometaša NK Turbina iz Triblja i pobijedili rezultatom 2:1. Golove za Ilovčane postigli su Josip Grubešić i Andrija Barković.

Za NK Ilovac su nastupili: Manjerović, Gojšić, Horovski, Tarbuk, Valentić, Barković, J. Grubešić, Anđelić, O. Grubešić, Kovačić, Barić. Još su igrali Mišić (45), Filipčić (35), Bukovac (35), Cindrić (45), Rožić (20), Grdić (45). U drugom poluvremenu za NK Ilovac nastupio je i Matija Mišić, sin legendarnog dubovačkog rukometaša Miroslav-Minga Mišića.

Trener Nenad Dmitrović zadovoljan je nastupom svojih igrača:

– Ovo je tek početak i zato su nam važne ovakve utakmice. Jako smo zadovoljni što smo na kraju uspjeli unatoč ovoj situaciji osigurati ove pripreme u Selcu.

Foto: NK Ilovac