NOGOMET

KAMP NOGOMETAŠA: Od jutarnjeg futinga i razgibavanja, dva dnevna treninga, do kupanja, slobodnih aktivnosti i radionica

Polaznici Škole nogometa NK Ilovac, mali ilovački “kanarinci” i ove godine, od 27. lipnja do 1. srpnja, boravili u Ljetnom kampu u Hostelu Karlovac u Selcu. Ove godine sa 70 aktivnih polaznika radila su sedmorica trenera.

  • Projekt je to koji se neprekidno održava više od 15 godina a uključuje redovne polaznike naše Škole nogometa u svim uzrastima. Cilj nam je i ove godine, nakon naporne i uspješne natjecateljske sezone, omogućiti našim mladim nogometašima višednevno druženje s vršnjacima i suigračima te rekreaciju, igru i zabavu kroz osnove drugih sportova kao što su plivanje, gimnastika, atletika, stolni tenis, odbojka, košarka, graničar, nogotenis, vaterpolo i slično – objašnjava Alen Škrtić Voditelj škole nogometa NK Ilovac.
  • Plan i program Ljetnog kampa sastoji se od jutarnjeg futinga i razgibavanja, dva dnevna treninga, kupanja, slobodnih aktivnosti, radionica, šetnje do Crikvenice i edukativnih izleta brodom na otok Krk te večernjih malonogometnih turnira koji su posebno zanimljivi svim polaznicima – dodaje.