NOGOMET

Kadrovska križaljka u kluba iz “Šervudske šume”: Alen Škrtić voditelj Škole, Matija Gornik trener mlađih „kanarinaca“

Dosadašnji voditelj Škole nogometa NK Ilovca, Igor Gec, postavljen je za vršitelja dužnosti instruktora nogometa Nogometnog saveza Karlovačke županije. Novi voditelj je Alen Škrtić koji je posljednje tri godine kao profesionalac kluba radio s mlađim kategorijama. Matija Gornik preuzima vođenje mlađih pionira. Bio aktivan kao trener u NK Ilovcu, NK Karlovcu 1919 i NK Vatrogascu iz Gornjeg Mekušja.

– Cilj nam je daljnje omasovljenja najmlađih kategorija koje čine bazu za u budućnost našeg kluba te zadržavanje postojeće kvalitete igrača kao i održavanje u ligaškim natjecanjima na razini Središta Zagreb i Zagrebačke županije – kaže Alen Vrbanić, predsjednik kluba iz “Šervudske šume” te dodaje:

– U planu nam je i konkretizacija suradnje s Karlovac 1919 s ciljem napretka u radu s mladeži i proizvodnje igrača za seniorski pogon grada Karlovca.

Škola nogometa NK Ilovac broji 12 selekcija sa 200-injak registriranih igrača koji se natječu u 9 liga na razini Središta Zagreb, Zagrebačke i Karlovačke županije, ali i na brojnim turnirima i zimskim ligama u Zagrebu i okolici te inozemstvu tijekom cijele godine.

Upisi za dječake svih uzrasta otvoreni su tijekom cijele godine, a za sve potrebne informacije o upisima i terminima treninga javiti se voditelju Škole na 098/965-7713.

Trenerski kadar NK Ilovac:
SENIORI – 1. ŽNL NSKŽ, trener Igor Gec
JUNIORI – 3. NL Središte Zagreb, trener Igor Gec
KADETI – 3. NL Središte Zagreb, trener Denis Štanjer
PIONIRI – 1. Liga NSZŽ i 1. ŽNL NSKŽ, trener Alen Škrtić
MLAĐI PIONIRI – 1. Liga NSZŽ i 1. ŽNL NSKŽ, trener Matija Gornik
LIMAČI – 1. ŽNL NSKŽ i 2. ŽNL NSKŽ, trener Alen Škrtić
PRSTIĆI I i II – ŽNL NSKŽ, trener Vito Vratarić
MINIĆI – trener Thomas Valentić
VRATARI – trener Denis Štanjer
PREDSTAVNIK KLUBA – Zlatko Radočaj
VODITELJ ŠKOLE NOGOMETA – Alen Škrtić