NOGOMET

JOLIN MEMORIJAL: U Ilovačkoj šumi revija mladih nogometnih nada, igrali Minići, Prstići i Limači

U selekciji Minića prvo mjesto pripalo je NK Trešnjevka, drugo NK Hrvatski Dragovoljac, a treće prvoj ekipi NK Ilovac. Za najboljeg vratara proglašen je Luka Štefanić ( Ilovac), najbolji strijelac je Bono Babić (Trešnjevka), za najboljeg igrača proglašen je Thomas Krammer (Hrvatski Dragovoljac).

U kategoriji Prstića pobjednik je ekipa AN Jedinstvo Bihać. Druga je ŠN Ogulin, a treća prva momčad NK Ilovac. Ela Zorkić (Ogulina) izabrana je za najbolju vratarku turnira, Patrik Čurjak (Ilovac) je najefikasniji strijelac, a Arman Kalabić (Jedinstvo Bihać) proglašen je najboljim igračem.

U selekciji Limača prvo mjesto osvojila je prva momčad NK Ilovac, drugo NK Trnje, a treće prva ekipa NK Karlovac 1919. Lovro Štanjer je najbolji vratar a najbolji strijelac je Tin Jovanović (oba Ilovac), dok je za najboljeg igrača proglašen Petar Zrnić (Trnje). .

Organizator turnira ovog 9. po redu memorijalnog malonogometnog turnira „Drago Stanković-Jole“ koji se održava u spomen na dugogodišnjeg oružara kluba je NK Ilovac. Turnir koji se nalazi u kalendaru HNS-a okupio je 50 momčadi mladih nogometaša iz Hrvatske i inozemstva.

Foto: NK Ilovac