NOGOMET

IZBORNA SKUPŠTINA NSKŽ: Dario Mrzljak još četiri godine predsjednik, dopredsjednici Krešimir Perković i Željko Berislavić

Dosadašnji predsjednik Dario Mrzljak kao jedini kandidat za tu funkciju dobio je povjerenje članova Skupštine za novi mandat od četiri godine na čelu Nogometnog saveza Karlovačke županije.

Krešimir Perković i Željko Berislavić ostali su dopredsjednici Saveza a u Izvršni odbora uz predsjednika i dopredsjednike izabrani su još: Neven Bastaja, Dražen Frklić, Igor Jelić, Igor Katušin, Danijel Tomačić, Dalibor Turkalj, Ivan Sopčić i Igor Pavlačić. U Nadzorni odbor izabrani su Zvonko Luketić za predsjednika, a članovi su Miroslav Podvorac i Tomislav Zorinić.

U izvješću starog/novog predsjednika naglašeno je da je u proteklom mandatu Savez u infrastrukturu klubova uložio milijun kuna. U sportskoj opremi klubovi su dobili donaciju u ukupnoj vrijednosti od 400 tisuća kuna. Za najveći uspjeh smatra se pokretanje Kadetske lige. U narednih četiri godine planira se izgradnja nogometnih igrališta s umjetnom travom, za područja Ogulina, Duge Rese, Slunja i Ozlja planira se zapošljavanje još četiri regionalna instruktora nogometa, pokretanje sportske ambulante i slično. Očekuju se prihod nešto veći od 500 tisuća kuna, a u članstvo je primljen Nogometni klub Tuškani.

Gosti na Izbornoj skupštini NSKŽ bili su dopredsjednik HNS Nenad Črnko, viši savjetnik predsjednika HNS Zorislav Srebrić, članovi Izvršnog odbora HNS Stjepan Merkaš i Davor Ivić te koordinator za natjecanja HNS Karlovčanin Neven Šprajcer.

Foto: G. Tomičić/RM