NOGOMET

HEP ZIMSKA LIGA: Pioniri NK Karlovac 1919 osvojili 1. mjesto, mlađi pioniri drugo, limači treće mjesto

Mladi nogometaši NK Karlovac 19191 sudjelovali su u HEP Zimskoj ligi sa šest momčadi, a najzapaženije uspjehe postigli su pioniri, mlađi pioniri i limači.

Prvo mjesto osvojili su pioniri 2008. godište trenera Karla Borovca u sastavu: Karanović, Raić, Bakić, Basara, Cindrić, Petrić, Tuškan, Raguž, Medved, Cvitešić, Goršić, Magdić, Fanjak, Šeketa, Car, Latković i I. Kuri, a u All Star Team lige uvršteni Luka Cvitešić I Ivan Raguž.

Mlađi pioniri 2009. godište trenera Igora Geca u sastavu: Špehar, Kosić, Turković, Bjelivuk, Zvonarić, Cindrić, Filipčić, Blauhorn, Grašić, Plevel, Fumić, Vodanović, Berša, Milanković, Pavlaković, Pečaver, Al Fahel i F. Kuri zauzeli su drugo mjesto, dok su u All Star Team lige uvršteni Mateo Pečaver i Fran Plevel.

Plavo-bijeli limači 2012. godište trenera Karla Johe zauzeli su treće mjesto a nastupili su usastavu Požega, Radić, Žgela, Vinski, Vojak, Čavlović, Perinac, Stubljar, Šantić, Živčić, Spudić, Bunoza, Glodić, Dakić i Pavlić. U All Star Team lige uvršteni su Maro Živčić i Vilim Pavlić.

Na ovom izdanju lige nastupili su još i pioniri 2007. godište zauzevši 9. mjesto, mlađi pioniri 2010. godište koji su se plasirali na 6. mjesto, a limači 2011. godište zauzeli su 6. mjesto.