NOGOMET PRENESENO

DONIO KONAČNU ODLUKU: Hrvatska i Real ispred nevjerojatnog bogatstva iz Saudijske Arabije

“Posljednja dva tjedna ponude su rasle do neslućenih visina. Modrić se još krajem travnja sastao s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom”, piše madridski AS koji navodi kako će Luka Modrić ipak još 12 mjeseci ostati na europskim travnjacima.

“Luka Modrić konačno i definitivno odbio je veliku ponudu iz Saudijske Arabije kako bi ostao u Real Madridu još 12 mjeseci”, navodi španjolski AS.

“Drugi razlog zbog kojeg je Modrić odbio 200 milijuna eura je što se ne želi još oprostiti od reprezentacije Hrvatske i želi voditi kockaste na Euru idućeg ljeta”, dodaju Španjolci.

Osnovni je zaključak španjolskih medija bio “Real i Hrvatska ispred nevjerojatnog bogatstva iz Saudijske Arabije”.

“Zadarski genij želi karijeru okončati još jednim trofejom s Realom i napadom na jedino što mu nedostaje, a to je naslov s Hrvatskom. Ovo drugo je mogao pokušati i da je otišao Arapima, ali Euro iduće godine želi dočekati nakon što odigra sezonu vrhunskog nogometa”, piše AS.

“Modrić se posljednjih dana čak i premišljao jer je teško odoljeti bogatstvu koje mu se nudi, posebno nakon što su posljednja dva tjedna ponude rasle do neslućenih visina. Modrić se još krajem travnja sastao s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom te onda već na idućem sastanku istog mjeseca potpisao ugovor do ljeta 2024. godine“, objašnjavaju.

Izvor: VL Foto: Andrew Boyers/REUTERS