NOGOMET

Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma koja promiče sportski načina života, toleranciju, inkluziju i timski duh

Lokacije i termini odigravanja kvalifikacijskih turnira i završnice za Karlovačku županiju:

KARLOVAC – četvrtak 28. ožujka 2024., igralište sa umjetnom travom INA Dubovac, Bastijančićevo polje bb.
VOJNIĆ – petak 29. ožujka 2024. školsko igralište OŠ Vojnić, Starčevićev trg 3
OGULIN – utorak 2. travnja 2024., dvorana uz 1. OŠ Ogulin, Bolnička 10
OZALJ – utorak 2. travnja 2024., školsko igralište OŠ Slava Raškaj, Podgraj 10 A
DUGA RESA – srijeda 3. travnja 2024. betonsko igralište gradski stadion Duga Resa, Ivana Banjavčića 7
SLUNJ – srijeda 3. travnja 2024. igralište sa umjetnom travom OŠ Slunj, Školska ulica 17
TOMMY CUP – utorak i srijeda 2. i 3. travnja 2024. igralište sa umjetnom travom INA Dubovac, Bastijančićevo polje bb

Županijska završnica Coca-Cola Cup, Tommy Cup za djevojčice i dječake, četvrtak 4. travnja 2024. – Karlovac, ŠSD, Rakovac 1.


Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: http://prijava.igremladih.hr ili direktno kod koordinatora natjecanja.
Prijave i sve potrebne informacije možete dobiti na sljedećim kontaktima:
Koordinator Coca-Cola Cup za Karlovačku županiju
Dražen Tuškan
099/885-5766
Osoba zadužena za organizaciju kvalifikacijskih turnira za Karlovačku županiju
Igor Gec
095/197-4409
instruktor.nskz@gmail.com


PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH

Coca-Cola Cup najveći je malonogometni turnir u Europi koji se već jedanaestu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih. Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se od siječnja do lipnja 2024., nakon čega će uslijediti županijska finala, a zatim i regionalna finala. Natjecanja na svim razinama su potpuno besplatna, a pobjednici regionalnih finala putuju u Split na veliku državnu završnicu. Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma koja promiče sportski načina života, toleranciju, inkluziju i timski duh.

Tommy turnir u malom nogometu u sklopu Plazma Sportskih igara mladih prilika je za sve mlade igrače do 12 godina koji žele pokazati svoje sportske vještine na terenima diljem Hrvatske. Nogomet je najpopularniji sport današnjice, a Tommy turnir za djecu predstavlja priliku za učenje i razvoj nogometnih vještina na zabavan i dinamičan način. Ekipa može prijaviti najviše 10 igrača, a za ekipu mogu nastupiti igrači koji su rođeni 2013. godine i mlađi. Utakmice na gradskoj razini traju 2 x 10 minuta, a na ostalim razinama (županijsko/Državno/Međunarodno) 2 x 15 minuta s 5 minuta odmora. Tommy turnir u malom nogometu sjajan je način za poboljšanje sportskih vještina, ali i prilika za stvaranje dugotrajnih prijateljstava te razvoj sportskog duha, tolerancije i fair playa.

„Posebno smo ponosni na našu suradnju s UEFA-om i UEFA Foundation for children na čelu s našim ambasadorom Aleksanderom Čeferinom na promociji ženskog nogometa. Kroz sportsku platformu Plazma Sportskih igara mladih i malonogometnog turnira Coca-Cola Cupa od 2020. godine dodatno smo angažirani na aktivaciji što većeg broja djevojčica“, poručuju organizatori.

Ekipe će se moći prijaviti na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije: U-16 (2008. godište i mlađi) u muškoj i ženskoj konkurenciji i U-18 (2006. godište i mlađi) u muškoj konkurenciji. Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).

Foto: Sportklub