NOGOMET PRENESENO

BRILJIRA IZVAN TERENA: Zanosna engleska nogometašica opet izaziva skandale

Nekadašnja mlada engleska nogometna reprezentativka, 22-godišnja Madeleine Wright od prosinca prošle godine nema klub.

Tada je igrala za Charlton Athletic, a poslodavac s njom nije htio produžiti ugovor zbog širokog raspona “stvari” kojima se bavila u slobodno vrijeme. Danas ga ima napretek, pa svoje erotske fotografije i video-uratke zajedno s još pokojim dijelom provokativnog materijala objavljuje na OnlyFansu.

Iako je u ožujku ove godine objavila da ponovno trenira i da je u potrazi za novim angažmanom, te su ambicije uskoro prestale pa se gospođica Wright ponovno intenzivirala na Instagramu gdje redovno svoje obožavatelje (oko 270 tisuća) časti fotografijama obnaženog karaktera. Santorini, Mexico City, Dubai, ima je posvuda, a najviše na OnlyFans platformi na kojoj se njene slike i snimke mogu pogledati za svega 33 eura.

Wright je prošle godine uhvaćena u drogiranom stanju na jednom kućnom partiju nakon koje su joj iz Charltona otkazali suradnju. U Dubaiju je, osim slika s plaže bila i na jednom nogometnom kampu, no kao i u ožujku ove godine, kada je objavila sliku kako si čisti kopačke, od povratka na terene nije se dogodilo – ništa.

Izvor: SN Foto: Instagram