NOGOMET

4. HNL SREDIŠTE: Oproštaj porazom od sezone koju slunjski nogometaši što prije trebaju zaboraviti i okrenuti se budućnosti

Nogometaši Slunja izgubili su u posljednjem kolu ovogodišnjeg prvenstva 4. Hrvatske nogometne lige Središte od momčadi Sava Strmec.

Gostujuća momčad s visokim rezultatom od 4:1 (4:0) zabilježila pobjedu u slunjskoj tvrđavi na igralištu Zubac u Slunju. Zanimljivo je da je Sava Strmec doputovala sa samo 11 igrača i da su utakmicu riješili već nakon prvih 45 minuta.

Golove za NK Sava Strmec postigli su Bruno Držić dva, te po jedan Lovro Petravić i Filip Mršić, a jedini strijelac za domaću momčad bio je Luka Požega.

NK Slunj je nastupio u sljedećem sastavu: Katić, Špoljarić, Kučinić, Božičević, Fran Cindrić, Bauman, Matanić (od 58. Štefanac), Plivelić, Abrlić (od 83. Salopek), Požega, Valentić (od 89. Petrović). Trener Dalibor Sabljak.

Slunjska momčad je ovo prvenstvo završila na 16. mjestu prvenstvene ljestvice s 31 bodom. Unatoč izrazito loše igre i u konačnici slabog plasmana ostaju na sreću i dalje u 4. HNL Središte. Navijači kluba nadaju se da se njihovoj momčadi neće ponoviti ista sezona te da će im sljedeća biti puno uspješnija.

Foto: R. Fajt/Kaportal