NOGOMET

4. HNL SREDIŠTE: Bez čak 12 igrača slunjski nogometaši u Humu na Sutli još dobro i prošli

U 25. kolu 4. Hrvatske nogometne lige Središte nogometaši Slunja izgubili su 2:1 (1:1) od NK Straže u Humu na Sutli. Dvostruki strijelac za domaće bio Pavić od dva gola jedan je postigao iz 11-erca, a jedini gol za Slunjane postigao je Špoljarić.

Trener NK Slunja Dalibor Sabljak je imao velikih problema oko sastavljanja momčadi tako da je na kraju na raspolaganju imao tek 12 igrača s prvim golmanom. Kako nisu imali zamjenu za prvog vratara Katića branio je mladi igrač Karlo Bauman, a na klupi za rezervne igrače bio je samo Petrović koji je u igru ušao u posljednjoj minuti utakmice.

Nisu igrali: Božičević, Požega, Turkalj, Piršić, Plivelić, Matanić, Bićanić, Salopek, Katić, Krizmanić, Štefanac i Fran Cindrić.

Istrčali su u sljedećem sastavu: Bauman, Matovina, Paulić, Špoljarić, Radočaj, Kučinić, Mance, Valentić (od 90. Petrović), Barić, Jurčević, Abrlić. Trener Dalibor Sabljak.

Sve to skupa bila je poteškoća da Slunjani u Humu na Sutli osvoje bodove protiv pretposljednje momčadi na ljestvici, iako su objektivno jača momčad. Nenastupanje velikog borja igrača za momčad Slunja pomoglo je domaćim igračima da dođu do pobjede i možda bodova spasa od ispadanja, a s obzirom na situaciju Slunjani su još i dobro prošli.

NK Slunj je na 14. mjestu prvenstvene ljestvice s 28 bodova, a u subotu, 8. svibnja, u 26. kolu 4. HNL Središte, dočekuju na Zubcu momčad Dinama iz Odranskog Obreza.

Foto: R. Fajt/Kaportal