NOGOMET

4. HNL SREDIŠTE (3. kolo): Pobjeda Duga Rese i novi poraz Slunja

Četvrtoligaši, Duga Resa i Slunj igrali su 3. kolo 4. Hrvatske nogometne lige – Središte. Dugorešani bilježe domaću pobjedu, a Slunjani gostujući poraz. Natjecanje je započele i za nogometašice karlovačke 4 Rjeke koje su startale uvjerljivom pobjedom.

Duga Resa 1929 – Straža 1:0 (0:0)

Na domaćem travnjaku nogometaši Duga Rese 1929 pobijedili su momčad Straže iz Huma na Sutli rezultatom 1:0. Strijelac jedinog gola za dugorešku momčad bio je Strgar u 73. minuti.

Duga Resa 1929 nastupila je u sljedećem sastavu: Demirović, Halavanić, Šako (od 60. Mihalić), Joha, Belavić, Topolnjak, Mance (od 69. Polović), Matuzić, Popovački (od 74. Lesić), Strgar, Valentić.

Mladost – Slunj 2:0 (2:0)

Drugi županijski predstavnik u 4. Hrvatskoj nogometnoj ligi Središte, NK Slunj, igrao je u Zaboku s Mladosti a susret je završen pobjedom domače momčadi rezultatom 2:0. Strijelci su bili Iskrić u 38. i Tumpić u 42. minuti za Mladost.

Momčad slunjskog trenera Dalibora Sabljaka igrala je u ovom sastavu: Maravić, Matovina, Paulić, Požega, Radočaj, Vidoš (od 46. Zeko), Turkalj, Sabljak, Bićanić (od 46. Wane), Jurčević (od 80. Špoljarić), Abrlić ( od 90. Valentić).

Nakon tri kola Dugorešani su deseti, a Slunjani posljednji šesnaesti.

NOGOMETAŠICE: 4 Rijeke – Lepoglava 15:0

Započelo je i natjecanje nogometašica. U prvom kolu 2. HNL za žene nogometašice karlovačke 4 Rijeke pobijedile su Lepoglavu sa 15:0. Golove su postigle: Pušić i Desović po 5, Goršić i Havelka po 2, Knežević 1.