NOGOMET

3. HNL SREDIŠTE: Pravodobna pobjeda koja bi mogla donijeti potreban mir karlovačkoj momčadi

NK Karlovac 1919 posrećilo se 14. kolo prvenstva 3. Hrvatske nogometne lige Središte. Na stadionu s desne obale Korane ugostili su zagrebački Maksimir i zabilježili zasluženu pobjedu od 2:0. Golove za karlovačku momčadi postigli su Luka Čakarić u 44. minuti iz jedanaesterca i Danijel Mićunović u 55. minuti susreta.

Za Karlovac 1919 igrali su: Bogović, Ribar, Zavalić, Knezović, Marinić, Pamić (od 66. Vratarić), Mamić (od 55. minuti), Prpić, Čakarić (od 65. Kristaj), Oršolić i Mićunović (od 85. Dadić).

Karlovačka momčad ove sezone ima podosta problema, pa niti „šok terapija“ u već oprobanom stilu smjena trenera nije im donijela ništa bolje. Osim toga u šest gostujućih utakmica osvojili su samo dva boda uz jedan jedini postignuti pogodak, da bi u sedam domaćih utakmica plavo-bijeli bili vrlo efikasni s čak 22 postignuta gola. Sve to skupa nije dobro pa je za vjerovati da će im ova pravodobna pobjeda nad dvanaestim na ljestvici 3. HNL Središte NK Maksimirom donijeti prijeko potreban mir u nastavku prvenstva.

Nakon ovoga kola karlovački plavo-bijeli su šesti na ljestvici s 22 boda, a u sljedećem 15. kolu, u subotu 13. studenog, igraju u Zagrebu (14:00 sati) s momčadi NK Ponikve.

Foto: R. Fajt/Kaportal