NOGOMET

3. HNL SREDIŠTE: Karlovački nogometaši pobjedom u Petrinji konačno prodisali i bez bronhi bombona

U zaostalom susretu 11. kola 3. Hrvatske nogometne lige NK Karlovac 1919 u Petrinji je pobijedio domaću Mladost sa 1:0 i zasluženo došao do važnih prvenstvenih bodova. Jedini pogodak postigao je Sušilović u 62. minuti.

NK Karlovac 1919: Bermanec, Basar, Sušilović (od 84. Pausić), Vratarić, Knezović, Mamić (od 77. Kelava), Pahanić, Čakarić (od 84. Soldo), Olmo, Mićunović (od 77. Prpić) i Đukić (od 53. Bagarić).

Ovom pobjedom Karlovčani su se u samo tri susreta pomaknuli za četiri mjesta prema vrhu, s pretposljednjeg 17. mjesta na 13. mjesto, preskočili su Trešnjevku s kojom u subotu (15:30 sati) igraju na stadionu s desne obale Korane, te se bodovno (20 bodova) izjednačili sa sisačkom Segestom i Španskim. Naravno, petrinjskom pobjedom još nije sve riješeno ali bi se u nastavku natjecanja zasigurno puno lakše disalo i bez bronhi bombona.

U koliko momčad trenera Sretena Ćuka i u subotu u svom prvom proljetnom susretu 3. HNL Središte u Karlovcu osigura pobjedu protiv Trešnjevke moguće im je uspinjanje za još jedno mjesto jer 10. i 11., Vrapče i Bistra, igraju međusobno.

Foto: R. Fajt/Kaportal