MIX

VJERNI SPORTU: Ugledni predavači na Sport Festu u Poreču Rudić, Bjelica, Mateša, Vranković …

Sport Fest je prvi hrvatski i najveći regionalni sportski sajam i konferencija. Pod sloganom “Vjerni sportu” organizatori i u ovoj specifičnoj godini najavljuju bogati program i sadržaj, uz poseban fokus na odgovornost u provođenju svih relevantnih mjera za uspješan i siguran sportski vikend.

Konferencija je posvećena sportskom, iskustvenom i edukativnom sadržaju pa će tako svoja predavanja održati velika sportska imena koja uključuju Nenada Bjelicu, Stojka Vrankovića, Zlatka Matešu, Ratka Rudića i mnoge druge.

I sajamski dio Sport Festa bit će vrlo zanimljiv. Predstavit će se razni brandovi, najzanimljivije inovacije u sportu, a posjetitelji će moći uživati u jedinstvenim prezentacijama i natjecanjima, uz mogućnost da i sami sudjeluju u nekima od njih. Dio ovog sadržaja uključuje Red Bull BMX show, Run Croatia utrku, crossfit natjecanje, bodybuilding, dodgeball, boks, lacrosse, stolni tenis i još mnogo toga! Posebna zanimljivost i novost su tri izložbe Hrvatskog sportskog muzeja, Nika Titanika i Filipa Peraića.

Pojedinci i organizacije koji svojim radom i projektima promiču i unapređuju sport opet će imati priliku osvojiti priznanja odnosno Sport Fest JUMP nagradu.

Foto: Novi list