MIX ZAJEDNICE SPORTOVA

UPRAVNI ODBOR KŠZ ODLUČIO: Najbolji u karlovačkom sportu biti će predstavljeni 20. siječnja 2023. u Zorin domu

Na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici Upravnog odbora Karlovačke športske zajednice između ostaloga je donijeta odluka da će se svečanost proglašenja najuspješnijih u karlovačkom sportu održati u petak, 20. siječnja 2023. godinu u Gradskom kazalištu Zorin dom.

Inače, Upravni odbor KŠZ pokrenuo je proceduru za 60. izbor najuspješnijih sportaša, sportašica, ekipa i sportskih djelatnika za 2022. godinu početkom ovog mjeseca. Podsjećamo da svoje prijedloge/nominacije sportske udruge članice KŠZ koje to još nisu učinile, najkasnije do 23. prosinca 2022. godine do 14,00 sati, mogu ih dostaviti na e-mail: marina.c@ksz.hr Obrasci se nalaze i na stranici www.ksz.hr

Povjerenstvo koje je imenovao Upravni odbor KŠZ jesu: Želimir Feitl (predsjednik), Sanja Ninković Oroši, Marina Capan, Dražen Perković i Gordan Tomičić (članovi).

Najbolji sportaši Karlovca za 2021. godinu bili su gimnastičarka Sokola Petra Furač, atletičar Karlovca Bruno Belčić, bejzbolaši Olimpije i odbojkašice Karlovca a danas igraju pod novim imenom svog sponzora Kelteksa.


U ZAGREBU IZABRANI SANDRA PERKOVIĆ I ANĐELKO KVESIĆ

Glavni grad Hrvatske Zagreb izabrao je u četvrtak svoje laureate, ili najbolje u sportu, na svečanosti u Hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu. Svečanosti je nazočio i predsjednik Zajednice športova Karlovačke županije Želimir-Žiga Feitl.

Za biti prvom sportašicom metropole, valjalo je osvojiti zlato na EP i srebro na SP. To je ono što je pošlo za rukom Sandri Perković u bacanju diska. Već 10 puta najbolja sportašica Zagreba. Na toj je razini i Anđelo Kvesić. Karate prvak Europe i Mediterana, srebrni na Svjetskim igrama. U ekipnoj konkurenciji, trofeji odlaze dinamovcima i lokosicama. Oba su sastava igrala Ligu prvaka odnosno prvakinja, obje ekipe su aktualni prvaci Hrvatske, s tim da su oni iz Maksimira otišli malčice i korak dalje, više. Osvojili su i Superkup.