MIX ZAJEDNICE SPORTOVA

U tijeku izbori u izbornim jedinicama za predstavnike u Skupštinu Karlovačke športske zajednice

Predaja popunjenih obrazaca o provedenim izborima i izabranim kandidatima mora biti izvršena do 24. kolovoza 2020. godine u Stručnu službu KŠZ.

Karlovačke športske zajednice donijela je još 2. lipnja 2020. Odluku o provedbi izbora predstavnika u Skupštinu Karlovačke športske zajednice za mandatno razdoblje 2020.-2024. godine, a koji će se provesti u razdoblju od 10. do 21. kolovoza 2020. godine.

– Upravni odbor je sukladno toj odluci na svojoj sjednici 30. lipnja ove godine odlučio o izbornim jedinicama za izbor predstavnika u Skupštinu KŠZ skrbeći o racionalnosti i odgovarajućoj ravnomjernoj sportsko-granskoj zastupljenosti članica. Utvrdili smo i nositelje za provedbu izbornog postupka u pojedinim izbornim jedinicama te usvojili dokumente kojim se utvrđuju način i rokovi izbora predstavnika u Skupštinu KŠZ za spomenuto mandatno razdoblje. Izabrani klubovi, nositelji u izbornoj jedinici, dužni su organizirati izbore između 10. do 21 kolovoza 2020. godine te rezultate tih izbora dostaviti u kancelariju KŠZ najkasnije do 24. kolovoza 2020. Do sada je dostavljeno 11 odluka o izboru predstavnika u Skupštinu KŠZ-a. Izborna sjednica Skupštine KŠZ održati će se 3. rujan ove godine – kaže Želimir Feitl, predsjednik KŠZ kojemu s 3. rujnom ističe mandat.

Nositelji provedbe izbornog postupka u izbornim jedinicama su:
I izborna jedinica PRIORITETNI KLUBOVI (12)
II izborna jedinica NOGOMETNI KLUB ILOVAC
III izborna jedinica RUKOMETNI KLUB DUBOVAC – GAZA
IV izborna jedinica MAČEVALAČKI KLUB KARLOVAC
V izborna jedinica STRELJAČKI KLUB POLICAJAC
VI izborna jedinica KICKBOXING KLUB TIGAR
VII izborna jedinica KUGLAČKI KLUB KARLOVAC
VIII izborna jedinica PLANINARSKO DRUŠTVO DUBOVAC
IX izborna jedinica RONITELJSKI KLUB ZRINSKI
X izborna jedinica INLINE HOKEJ KLUB KARLOVAC
XI izborna jedinica ŠPORTSKI MOTO KLUB KARLOVAC
XII izborna jedinica ŠKOLSKI SPORTSKI SAVEZ GRADA KARLOVCA
XIII izborna jedinica UŠRTI KARLOVAC