MIX ZAJEDNICE SPORTOVA

U SAMOIZOLACIJI: Ministrica Nikolina Brnjac pozitivna na korona virus

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac pozitivna je na korona virus pa je zbog njezinog sudjelovanja na sastanku u Vladi u subotu mjera samoizolacije izrečena dvojici ministara, a ostalim nazočnima mjera pasivnog nadzora”, izjavio je Hini u nedjelju glasnogovornik Vlade.

Samoizolacija je određena ministru rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josipu Aladroviću i ministru gospodarstva i održivog razvoja Tomislavu Ćoriću, koji su sjedili pored ministrice Brnjac.

– Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac obavila je u nedjelju testiranje na prisutnost korona virusa, a rezultati testa pokazali su da je pozitivna na korona virus – rekao je glasnogovornik Marko Milić i dodao – Ministrica je u nedjelju osjetila simptome bolesti te se odlučila testirati, a dobrog je zdravstvenog stanja s blagom kliničkom slikom, odnosno blago povišenom temperaturom.

“Ministrica Brnjac svoje obveze nastavlja obavljati u izolaciji, pridržavajući se svih mjera epidemiologa. Samoizolacija je određena i članovima njene obitelji, a epidemiolozima su dani podaci o bliskim kontaktima ministrice u posljednjih 48 sati”, naveo je Milić.

Izvor HINA FOTO Duško Jaramaz/PIXSELL