MIX PRENESENO

Stipe Miočić objavio da se ‘zaredio’: Najopakiji čovjek na svijetu od sada može vjenčati ljude

Upravo to se može zaključiti iz dvije objave kakve je UFC-ov prvak teške kategorije postavio na svoj Twitter profil. Naime, Stipe je objavio kako se zaredio te kako od sada može vjenčati ljude. Upravo to je jasno i glasno otkriveno u upisu koju je postavio putem svog profila na toj popularnoj društvenoj mreži.

“Upravo sam se zaredio, nema na čemu”, napisao je Stipe, prvobitno ostavivši svoje fanove s upitnicima iznad glave.

Nekima je malo jasnije na što točno Stipe misli bilo nakon druge objave.

“Fhjsieienndksidjdjekdj… Možete poljubiti mladu”, napisao je, usput se našalivši na svoj račun, odnosno račun svog podosta nerazgovijetnog govora, koji je većini fanova čak postao simpatičan.

Budući da je Stipe po vjeroispovijesti rimokatolik, teško je donijeti zaključak kako se on uistinu zaredio. Vjerojatnija je opcija kako je dobio ovlasti vjenčati ljude, odnosno da je položio tečaj za svojevrsnog matičara. Tako nešto je u SAD-u puno lakše postati nego kod nas, a postoje čak i online tečajevi kojima se može steći to pravo. Naravno, takav brak od strane Crkve nije priznat.

Što god bilo slučaj, Stipi ćemo čestitati na postignuću. A ako se nalazite blizu Clevelanda i voljeli biste sklopiti brak upravo u društvu najboljeg teškaša u UFC povijesti, možete se Stipi pokušati javiti putem njegovih profila na društvenim mrežama. Ništa vas ne košta.

Foto: screenshot