MIX

SPORTSKI VIKEND: Rukometaši jure petu pobjedu, nogometaši za dobar nastavak, odbojkašice igraju uz tv prijenos

Rukometaši igraju u subotu rukometašice u nedjelju, nogometaši Karlovca na domaćem travnjaku, Vojnićani u Sesvetskom Kraljevcu, svi županijski nogometaši igraju u subotu odbojkašice igraju u ponedjeljak uz izravni prijenos na Sportskoj televiziji.

Više u nastavku …

NOGOMET

U 12. kolu 3. Hrvatske nogometne lige Centar NK Karlovac 1919 u subotu odlazi u Vrbovec gdje ih na domaćem travnjaku od 15 sati dočekuje istoimena domaća momčad. Trinaesto kolo plavo-bijeli igraju na domaćem travnjaku. U derbiju kola koji se igra 5. studenoga dočekuju momčad Lučkog.

NK Vojnića ’95 u subotu odlazi u Sesvetski Kraljevec gdje ih u 11. kolu 4. Hrvatske nogometne lige Središte dočekuje domaćin NK Sesvetski Kraljevec (15. 30 sati).

Sve utakmice prvenstva Nogometnog saveza Karlovačke županije igraju se u nedjelju:

U 11. kolu 1. ŽNL igraju: Zrinski Ozalj – Korana, Vatrogasac – Barilović, Draganić – Mladost, Slunj – Croatia ’78 i Ogulin – “Ilovac.

U 10. kolu 2. ŽNL sastaju se: Dobra (Sveti Petar) – Šišljavić, Dobra (Novigrad) – Mrežnica, Vrlovka – Cetingrad, Plaški – Kupa, Oštarije – Frankopan i Petrova gora – Tuškani.

RUKOMET

Rukometaši Karlovca i rukometašice RK Škole rukometa Karlovac ovaj vikend igraju u dvorani na Rakovcu.

Rukometaši su u subotu od 19 sati, u 5. kolu 1. Hrvatske rukometne lige Ju, igraju s Opuzenom, a rukometašice u nedjelju, u 6. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad, od 16 sati dočekuju ekipu Ivanića.

U 4. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad RK Ogulin u subotu igra u Rijeci s RK Trsatom (16 sati). RK Dubovac u subotu od 17 sati ekipu igra u ŠSD s ekipom RK Mornar Dramalj-Crikvenica, a HRK Karlovac II u subotu igra u Senju (19 sati).

ODBOJKA

Odbojkašice Kelteksa u ponedjeljak, 31. listopada u 4. kola Superlige igraju u Karlovcu s ekipom Rijeke. Utakmica se igra od 20.10 sati u Školskoj sportskoj dvorani uz izravan prijenos na Sportskoj televiziji.

Na konferenciji za novinare trener Zec i igračica Badanjak očekuju podršku s tribina i pozivaju Karlovčane da se odazovu u što većem broju bez obzira na izravni televizijski prijenos.

KOŠARKA

KK Šanac Karlovac u subotu u ŠSD, u 3. kolu 2. Hrvatske košarkaške lige Zapad igra s košarkašima Crikvenice. Utakmica počinje u 15 sati.

KUGLANJE

Ove subote i nedjelje na rasporedu su utakmice svih kuglačkih liga u kojima igraju klubovi Karlovačke županije.