MIX

SPORTSKI VIKEND: Odbojkašice traže prolaz u kupu, rukometaši pobjedu u Rudama, a nogometaši Karlovca žele do bodova na „Čavleku“

Odbojkašice Karlovca u subotu u dvorani na Rakovcu igraju utakmicu osmine finala Kupa ‘Snježane Ušić’ s ekipom zagrebačke Mladosti. Susret počinje u 20:00 sati.

Nogometaši Karlovca 1919 u subotu na Stadionu ‘Branko Čavlović Čavlek’ u 16. kolu 3. Hrvatske nogometne lige Središte igraju s ekipom NK Dugog Sela. Utakmica počinje u 16:00 sati.

Ženski nogometni klub 4 Rijeke u nedjelju na pomoćnom igralištu stadiona u Mekušanskom polju u 9. kolu 2. Hrvatske nogometne lige dočekuje ekipu Pregrade. Susret počinje u 14:00 sati.

Igračice RK Škola rukometa Karlovac u nedjelju u ŠSD na Rakovcu u 9. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad igraju s ekipom riječkog Zameta. Utakmica počinje u 14:00 sati.

Rukometaši Karlovca igraju u nedjelju u Rudama kod Samobora gdje ih u 10. kolu Paket24 Premijer lige dočekuje momčad Rudara.

Košarkaški klub Šanca u subotu u 6. kolu 2. hrvatske košarkaške lige Zapad igra u Puli s momčadi KK Stoje.

Nogometaši Slunja u subotu od 14:30 sati u 14. kolu 4. Hrvatske nogometne lige Središte odlaze NK Zagreb. NK Duga Resa 1929 u subotu gostuje u Odranskom Obrežu kod NK Dinama.

U nedjelju, 21. studenog igraju se susreti posljednjeg, 14. kola 1. Županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Sastaju se: Ilovac – Croatia ’78, Draganić – Zrinski Ozalj, Mladost – Ogulin, Vatrogasac – Vojnić ’95 i Barilović – Korana.

U subotu se igraju utakmice 7. kola 2. Hrvatske rukometne lige Zapad. Druga momčad HRK Karlovca odlazi u Puli Verude. RK Ogulin igra u Kašteliru s RK 28. april, a RK Dubovac-Gaza igra u Puli s RK Arena.