MIX

SPORTSKI VIKEND: Odbojkašice igraju u Zaprešiću, košarkaši u Pazinu, malonogometašice u dvorani kraj Korane

Večerašnjoj svečanosti karlovačkog sporta u Zorin domu neće prisustvovati rukometaši Karlovca jer u isto vrijeme igraju prijateljsku-trening utakmicu?

U 12. kolu Superlige odbojkašice Kelteksa igraju u subotu u Zaprešiću s odbojkaškom ekipe Neba (18 sati).

Košarkaški Šanaca u subotu odlaze u Pazin gdje igraju zaostalu utakmicu 8. kola 2. Hrvatska košarkaške lige Zapad s istoimenom domaćom momčad (16.30 sati).

Malonogometna ekipa Reduta futsal u nedjelju u Školskoj sportskoj dvorani, u 5. kolu 1. Hrvatske malonogometne lige, igraju s ekipom Viktorije iz Slavonskog Broda. Utakmica počinje u 16 sati.

U subotu i nedjelju igraju se i prvenstvene utakmice u svim kuglačkim ligama.

Proglašenje najuspješnijih sportaša, sportašica te sportskih djelatnika i ekipa za 2022. godinu održat će večeras, petak 20. siječnja 2023. godine u 19 sati, u Gradskom kazalištu Zorin dom.

Rukometaši Karlovca večeras (petak) od 19 sati u ŠSD igraju prijateljsku-trening utakmicu s premijerligašem iz Sesveta. Utakmica počinje u 19 sati tako da najbolja karlovačka rukometna momčad neće biti u Zorin domu na proglašenju laureata sporta za 2022. godinu što, dakako, nije sportski fer potez vodstva momčadi i Uprave kluba. Naime, HRK Karlovac, bez obzira prima li netko iz kluba ili ne večeras kakvo priznanje, trebao bi prisustvovati toj svečanosti. Utakmica se moglo zbog godišnje svečanosti karlovačkog sporta odgoditi i odigrati u nekom drugom terminu.