MIX

SPORTSKI VIKEND: Odbojkašice i košarkaši igraju na domaćem parketu, svi ostali gostuju

Odbojkašice u subotu u Školskoj sportskoj dvorani igraju s ekipom Don Bosca, NK Karlovac 1919 u nedjelju igraju Dubravi Zabočkoj, a rukometaši uz televizijski prijenos na Sportskoj televiziji od 17 sati u igraju nedjelju igraju u Velikoj Gorici. Veslačka sezona završava ovaj vikend Daljinskom regatom na Jarunu.

SUPERLIGA
Odbojkašice Kelteksa dočekuju u subotu u dvorani na Rakovcu, u 7. kolu Superlige, ekipu Don Bosca iz Zagreba. Susret počinje u 20 sati. Trener Goran Zec kazao je da ih očekuje teška utakmica s ekipom Don Bosca, ali da očekuje pobjedu, a kapetanica ekipe Ella Badanjak kazala je da moraju dati sve od sebe, ako žele pobjedu u ovom susretu.

SUPERSPORT 2. NL
Prije 13. kola NK Karlovac 1919 je peti na ljestvici s 21 bodom koliko ima i četvrta Opatija, a u subotu, 11. studenoga (14 sati) Karlovčani će u Slavonski Brod na travnjak Marsoniji.

4. NL SREDIŠTE (skupina A)
Nogometaši Ilovca 12. kolo igrali su na stadionu u Ilovačkoj šumi s posljednjom momčadi na ljestvici, ekipom Straže iz Huma na Sutli, koja ih je neočekivano pobijedila. U 13. kolu, u nedjelju, 12. studenog (14 sati) igraju u Dubravi Zabočkoj s NK Rudarom.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA
U nedjelju, 12. studenog od 14.30 sati u 13. kolu sastaju se: Vojnić ’95 – Mladost, Vatrogasac – Ogulin, Draganić – Slunj, Dobra (Sveti Petar) – Duga Resa 1929 i Barilović – Croatia. Slobodan je NK Zrinski Ozalj.

Naslov jesenskog prvaka u 2. Županijskoj nogometnoj ligi osvojila je novigradska Dobra s 30 bodova, drugi je Krnjaka s 24, a treća Petrova gora s 24 boda i utakmicom manje. Još se treba odigrati odgođeni susret 3. kola Petrova Gora – Josipdol nakon čega će završiti jesenski dio prvenstva.

PAKET24 PREMIJER LIGA
U 9. kolu Lige a posljednji na ljestvici HRK Karlovac u nedjelju, 12. studenoga, igra u Velikoj Gorici s ekipom RK Gorice (17 sati). Utakmica se igra uz izravni prijenos na Sportskoj televiziji.

RUKOMET – PRVOLIGAŠI
U subotu, 11. studenoga, u 7. kolu 1. Hrvatske rukometne lige južne skupine igrači RK Dubovca igraju u Župi Dubrovačkoj s RK Ardiaei (17 sati). Prije tog kola su drugi na ljestvici s 10 bodova, a ekipa Ardiaei je na šesto mjestu sa šest bodova.

RUKOMET – DRUGOLIGAŠI
Igračice RK Škola rukometa Karlovac pobijedile su u 7. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad ekipu Umaga s rezultatom. Karlovčanke su sada šeste na ljestvici s 8 bodova, a u sljedećem 8. kolu odlaze u Ivanić Gradu kod RK Ivanića (17 sati).

U 6. kolu RK Ogulin igra u nedjelju, 12. studenoga (12 sati), kod RK Poreča II, a HRK Karlovac II u subotu, 11. studenoga (19 sati) Gospiću. Ogulinci su prije ovog kola na vrhu prvenstvene ljestvice s 10 bodova, a Karlovčani su sedmi s 4 boda.

DRUGA KOŠARKAŠKA LIGA
U četiri utakmice 2. Hrvatske košarkaške lige Zapad KK Šanac ima dvije pobjede i dva poraza. U 5. kolu, u subotu, 11. studenog, na domaćem parketu igraju s riječkom ekipom FSV-a.

VESLANJE
Na jarunskom jezeru u Zagrebu ovog vikenda održava se Daljinska regata na kojoj će nastupiti i karlovačke veslačice i veslači.

Veslački klub Korana je za tu utrku prijavila osam posada, u skifu i dvojcu na pariće.

1XSMB – Luka Hajdin  (2005.)
1XLSMB – Mauro Bauer (2005.)
1XJMA – Josip Jakšić  1. posada (2007.)
         Jan Latković  2. posada  (2007.)
         Matija Car  3. posada  (2007.)
2XJMB – David Mikašinović2009, Leon Opačić (2009.)
1XJMB – Šime Ravnjak (2008.)
1XJŽB – Ema Hodak (2008.)