MIX

SPORTSKI VIKEND: Nogometaši od 16 sati igraju na „Čavleku“ a košarkaši od 16 sati u dvorani kraj Korane

Odbojkašice Karlovca u subotu igraju u Vukovaru gdje se u 6. kolu Superlige sastaju s ekipom Enna Vukovar. Utakmica počinje u 19 sati.

Nogometaši Karlovca 1919 u. 14. kolu 3. Hrvatske nogometne lige Središte igraju na stadionu u Mekušanskom polju s NK Maksimirom. Utakmica se igra u subotu a počinje u 16 sati.

Nogometaši Slunja igraju u subotu od 14 sati s NK Tondachom u Bedekovčini. Susret je to 12. kola 4. Hrvatske nogometne lige Središte. Drugi žuzpanijski predstavnik u istom rangu natjecanja, NK Duga Resa 1929 također igra u gostima, od 10 sati ih u Zaboku dočekuje ekipe momčad Mladosti.

Ovaj vikend igraju se i utakmice 12. kola 1. Županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Sastaju se: Ilovac – Vojnić ’95, Draganić- Mladost, Vatrogasac – Zrinski Ozalj, Barilović – Ogulin, Korana – Croatia ’78.

U 11. kolu 2. Županijske nogometne lige NSKŽ sastaju se: Kupa – Cetingrad, Šišljavić – Oštarije, Dobra (Sveti Petar) – Dobra (Novigrad). U ovom su kolu slobodni Mrežnica i Petrova gora. Odigrana je utakmica Frankopan – Plaški a završila je rezultatom 1:1.

Košarkaši Šanca u subotu igraju u Školskoj sportskoj dvorani na Rakovcu gdje u 4. kolu 2. Hrvatske košarkaške lige Zapad ugošćuju momčad Pazina. Utakmica počinje u 16 sati.

Stolnotenisačice dugoreškog Aquaestila ovu subotu igraju dva meča 4. kola HEP Superlige. Gostuju u Požegi gdje se sastaju s Požegom i Bjelovarom.