MIX

SPORTSKI VIKEND: Karlovački rukometaši i nogometaši pozivaju na podršku s tribina!

Svakako bi trebalo doći u ŠSD i podržati rukometaše Karlovca u važnoj utakmicu koju igraju s Bjelovarom. Podrška s tribina bit će potreba i nogometašima Karlovac 1919 koji igraju na „obnovljenom“ travnjaku na stadionu s desne obale Korane …

 • Još jedna važna utakmica očekuje rukometaše Karlovca. Nakon boda osvojenog u Rijeci ekipi trenerice Rašić predstoji važna utakmica i zbog toga što pobjedom i bodovima definitivno izbjegavao dodatne kvalifikacije za ostanak u Paket24 Premijer ligi. Na sreću igraju na domaćem parketu gdje im u 7. kolu Lige za ostanak dolazi drugoplasirana momčad Lige za ostanak, RK Bjelovar koje su karlovački rukometaši pobijedili na njihovom parketu. Baš to bi mogao biti problem za domaću momčad koja se nipošto ne bi smjela opustiti već, štoviše, odigrati najbolje što mogu i ne dozvoliti gostima uzvrat za poraz iz Bjelovara. Konačno, Bjelovarčani su nanizali četiri pobjede i nisu za podcijeniti. Utakmica se igra u subotu od 19 sati u Školskoj sportskoj dvorani na Rakovcu. Za pobjedu domaće momčadi itekako će biti važna podrška s tribina. S obzirom da su ukinute epidemiološke mjere vezane za sportske događaje ovo je prilika da se i poklonici rukometa okupe u što većem broju.
 • Igračice RK Škola rukometa Karlovac u 20. kolo 2. Hrvatske rukometne lige Zapad odlaze na teško gostovanje u Rijeku kod vodeće ekipe Zameta. Karlovčanke su prošlotjednom domaćom pobjedom nad Senijom praktički razriješile sve brige oko opstanka tako da u Rijeci mogu odigrati opuštenije.
 • Nogometaši Karlovca 1919 unatrag 3 prvenstvene utakmice u 3. Hrvatskoj nogometnoj ligi Središte nisu osjetili radost pobjede (od 9 mogućih osvojili su 2 boda) što je na neki način pritisak pred domaću utakmicu koju igraju u subotu od 16.30 sati na „Čavleku“. Hoće li im u četvrtom pokušaju uspjeti dohvatiti 3 boda ne ovisi samo o njima već i o protivniku, NK Bistri, s kojom se sastaju u sklopu 24. kola 3. HNL Središte.
 • U 21. kolu 4. Hrvatske nogometne lige Središte nogometaši NK Duge Rese 1929 u subotu od 16.30 sati dočekuju Tondach iz Bedekovčine. Slunj u nedjelju također od 16.30 sati igra u Kumrovcu s NK Klanjcem.
 • U 1. ŽNL ovog vikenda igraju: Croatia ’78 – Draganić, Vojnić ’95 – Zrinski, Mladost – Ilovac, Vatrogasac – Korana i Ogulin – Barilović.
 • U 2. ŽNL sastaju se: Petrova Gora – Kupa, Mrežnica – Plaški, Frankopan – Šišljavić, Cetingrad – Oštarije. Slobodni su Dobra (N) i Dobra (sv. Petar).
 • Na jezeru Jarunskom u Zagrebu ovaj vikend se održava međunarodna regata Croatia Open na kojoj će nastupiti i veslači Korane s 8 posada:
  1XKMA – Šime Ravnjak
  1XKŽA – Ema Hodak
  1XJMA – Luka Hajdin
  2XJMB – Jan Latković, Luka Ranitović
  2XJMA – Mauro Bauer, Igor Šušnjar
  1XJMB – Jan Latković 1. Luka Ranitović 2.
  2XLSM – Mauro Bauer, Igor Šušnjar