MIX ZAJEDNICE SPORTOVA

SPORTSKA ZAJEDNICA: Nakon 39 godina staža računovotkinja Katica Bene i tajnik Zoran Vučić nakon 21 godine staža, otišli u mirovinu

Svoj posljednji radni dan u Karlovačkoj športskoj zajednici (KŠZ), nakon 39 godina radnog staža, odradila je djelatnica u računovodstvu Katica Bene, a iz Zajednice športova Karlovačke županije (ZŠKŽ) tajnik Zoran Vuičić otišao je u mirovinu nakon što je 21 godinu obnašao dužnost tajnika u krovnoj sportskoj udruzi Karlovačke županije.

Katica Bene počela je raditi u gradskoj sportskoj zajednici od 10. listopada 1984., a Zoran Vuičić je na funkciju tajnika tadašnjeg Saveza športova Karlovačke županije (SŠKŽ) nastupio 1. listopada 2002. godine. Kroz svoj dugogodišnji staž u Karlovačkoj športskoj zajednici radila je s petoro tajnika, od Davorina Magdića, Antuna Purgara, Krune Karina, Tomislava Polića do Marijete Ćelić.

Bivši karlovački košarkaš Zoran Vuičić-Vuja koji je u mladosti nosio dres sva tri karlovačka kluba – Karlovca ’67. Željezničara i Jugoturbine na funkciju tajnika županijske sportske zajednice došao je kad je predsjednik bio Kruno Karin. Na toj je funkciji ostao i za vrijeme predsjednikovanja Željka Šančića, Josipa-Mate Zaborskog i aktualnog Želimira Feitla.

I za kraj zaključimo da, aktivni kakvi jesu, mirovina u njihovom slučaju zasigurno neće značiti mirovanje, stoga im uz dobro zdravlje poželimo puno sreće i uspjeha u svim budućim aktivnostima!

Na oproštajnom ručku bili su članovi upravnog odbora, kolegice i kolegice s posla, prijatelji i dugogodišnji suradnici koji su u mirovini, Antun-Tonino Purgari Ivanka Solomun.