MIX

SPORT FEST 2020 POREČ: Ovogodišnja konferencija u posebnom izdanju

Sport Fest 2020 Poreč konferencija održat će se i ove godine u posebnom izdanju i to u periodu od 16. do 17. listopada u sportskoj dvorani Žatika.

Na konferenciju dolazi Zlatko Mateša. Sportaš, političar, profesor, sportski diplomat i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora. S obzirom na svoje bogato iskustvo uvest će nas u temu diplomacije i sporta. Lista ovogodišnjih predavača je impresivna: Goran Ivanišević, Ratko Rudić, Veljko Mršić, Nenad Bjelica, Miljenko Rak, Božo Sušec, Marijo Možnik, Ivan Katanušić, Stojko Vranković i Vlado Šola.

Ove godine je prva Sport Fest konferencija u novim uvjetima s obzirom na situaciju s COVID 19. Broj mjesta biti će nešto smanjen radi vaše i naše sigurnosti, a tema cijelog Sport Festa ove je godine usmjerena na beskontaktne sportove. Još jednom naglašavamo da redovito komuniciramo s nadležnim institucijama i pratimo epidemiološku situaciju te ćemo u skladu s mjerama i preporukama SZGP-a i HZJZ-a održati ovogodišnju konferenciji.

Zabavno-sportski expo dio posjetiteljima i ove godine nudi pregršt aktivnosti: od Run Fest utrke, Red Bull nastupa na rampi, crossfit i body building natjecanja i raznih beskontaktnih turnira.

Ovdje se možete prijaviti za svoju Sport Fest kotizaciju: https://www.sportfestporec.com/konferencija-2/
Djelić prošlogodišnje atmosfere možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=rycDoHCmB2A