MIX

Rukometaši i rukometašice odlaze na Kvarner i u Istru, nogometaši igraju u Mekušanskom polju …

NK Karlovac 1919 igra u subotu 9. kolo 3. Hrvatske nogometne lige Centar. Na stadionu u Mekušanskom polju igra s momčadi NK Kurilovca (19 sati).

NK Vojnić ’95 u subotu igra u Svetoj Klari gdje ih u 8. kolu 4. Hrvatske nogometne lige Središte dočekuje NK Polet (16 sati).

Ovaj vikend igraju se i utakmice Prve i Druge Županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije (NSKŽ).

  • U 8. kolu 1. ŽNL sastaju se: Ilovac – Mladost, Korana – Croatia ’78, Ogulin – Barilović, Slunj – Zrinski Ozalj i Draganić – Vatrogasac.
  • U 2. ŽNL igra se 7. kolo a sastaju se: Cetingrad – Mrežnica, Oštarije – Dobra (Sveti Petar), Petrova gora – Plaški, Vrlovka – Tuškani, Frankopan – Dobra (Novigrad) i Kupa – Šišljavić.

HRK Karlovac odlazi u subotu u Buzet gdje ih u 2. kolu 1. Hrvatske rukometne lige Jug dočekuje momčadi Buzeta (19 sati).
RK Škola rukometa Karlovac u subotu igra u Opatiji gdje će se u 3. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad sastati se ekipom RK Liburnije-Opatije (19 sati).
U 2. Hrvatskoj rukometno ligi Zapad RK Dubovac u subotu u ŠSD na Rakovcu (16.30 sati) igra s RK Trsatom iz Rijeke. RK Ogulin na svom parketi igra s RK Verudom iz Pule (17 sati), a HRK Karlovac II igra u nedjelju u ŠSD s drugom momčadi RK Zameta iz Rijeke (20 sati).
Druga ekipa karlovačkih odbojkašica debitirat će u 1B Hrvatskoj odbojkaškoj ligi Sjever u Petrinji protiv istoimene ekipe (subota, 17 sati).
Veslački karlovačke Korane odlaze na jarunsko jezero u Zagreb gdje će u subotu nastupiti na revijalnoj veslačkoj regati Zagreb 500.