MIX VIJESTI IZ HOO

Raspisan natječaj za dodjelu HOO-ove Nagrade Matija Ljubek 2022.

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) raspisao je natječaj za dodjelu Nagrade ‘Matija Ljubek’ za 2022. godinu. Objavljen je 21. listopada u Sportskim novostima, a kandidature se primaju do 10. studenoga.

HOO-ova Nagrada ‘Matija Ljubek’ dodjeljuje se zaslužnim pojedincima i udrugama kao nagrada za životno djelo u djelatnosti sporta. Kandidate mogu predlagati pojedinci, sportski klubovi i nacionalni savezi te zajednice sportskih udruga i saveza s područja Republike Hrvatske, a proglašenje laureata i svečano uručenje nagrada bit će na prosinačkom Velikom danu hrvatskog sporta.

Sportske udruge, koje kandidiraju za Nagradu, trebaju ispunjavati uvjet da djeluju najmanje od 1990. godine.

Prijedlog kandidatura s obrazloženjem, kratkim životopisom pojedinaca i podacima o sportskoj aktivnosti treba dostaviti na adresu:

HRVATSKI OLIMPIJSKI ODBOR
Trg Krešimira Ćosića 11
10 000 Zagreb
(s naznakom: za Nagradu HOO-a Matija Ljubek)

U dodatku su poziv i odluka o natječaju te obrasci za kandidature – pojedinca i udruge.

POZIV ZA DOSTAVU PRIJEDLOGA_ NAGRADA M. LJUBEK 2022.: https://www.hoo.hr/images/01-slike-vijesti–resize/2022/Poziv_za_dostavu_prijedloga_Nagrada_Matija_Ljubek_2022.pdf
ODLUKA O RASPISIVANJU NATJEČAJA_NAGRADA M. LJUBEK 2022.: https://www.hoo.hr/images/01-slike-vijesti–resize/2022/Odluka_o_raspisivanju_natje%C4%8Daja.pdf
OBRAZAC_ZA_POJEDINCE: https://www.hoo.hr/images/01-slike-vijesti–resize/2022/Obrazac_pojedinac.docx
OBRAZAC_ZA_UDRUGE: https://www.hoo.hr/images/01-slike-vijesti–resize/2022/Obrazac_udruga.docx