MIX

RAKITIĆ I NUNO, Ivan Rakitić u suzama: ‘Zauvijek ćeš biti u mom srcu’

Na svom službenom Facebook profilu naš nogometaš Ivan Rakitić emotivnom se objavom oprostio od voljenog četveronožnog ljubimca – labradora Nuna.

Uz niz fotografija na kojima je labrador Nuno sam, ali i onih na kojima su on i nogometaš, Ivan Rakitić na društvenim se mrežama oprostio od svog voljenog četveronožnog ljubimca.

„Moj Nuno, moj veliki prijatelj koji me uvijek čekao bez obzira kada bi dolazio. Uvijek si me čekao da pređem prag. Zauvijek ćeš biti u mom srcu i u srcu cijele naše obitelji jer plemenitiji, brižniji i vjerniji pas ne postoji niti će ga biti. Volim te puno Nuno moj, počivaj u miru.“

Na fotografijama je jasno vidljivo da je Nuno uistinu uživao i to kao ravnopravni član obitelji Rakitić. Nekoliko fotografija snimljeno je u dvorištu obiteljske kuće, a na dvije Nuno pliva u infinity bazenu u kući pored mora.

Svjesni koliko mu je Nuno značio, obožavatelji Ivana Rakitića i njegovi vjerni navijači, u samo sat vremena stisnuli su lajk gotovo 4 tisuće puta, dajući tako do znanja nogometašu da su uz njega i u njegovoj tuzi.

Foto: Instagram