MIX

Pukla ljubav pornozvijezde i tenisača, zbog razbijenih mobitela i laptopa prijavila ga policiji!

Bernard Tomić (29), australski tenisač hrvatskih korijena koji se nalazi na 214. mjestu teniske ljestvice najboljih igrača svijeta, na meti je kriminalističkog istraživanja koje provode djelatnici Druge policijske postaje u Splitu, piše Slobodna Dalmacija.

Njega je tijekom prošlog petka prijavila njegova djevojka Vanessa Sierra Joli (27), inače australska influencerica i zvijezda na stranici za odrasle OnlyFans, s kojom u zadnje vrijeme boravi u Splitu.

On je trenirao u Splitu, a ona se dosađivala i radila selfieje na Instagramu, ali nikakvog skandaloznog ponašanja kao onog uoči Grand Slama u njihovoj rodnoj Australiji nije bilo. Tamo je Vanessa, dok je s momkom bila u karanteni, provirivala kroz prozor, a Bernard ju je snimio u izazovnoj pozi s leđa. Na toj objavi ona je pozvala obožavatelje da kliknu (plate) i dobiju ostatak vrućeg sadržaja iz karantene na stranici OnlyFans gdje je snimila uradak i sa svojim dečkom Bernardom koji je tako debitirao s njom na toj stranici.

Ali boravak u Splitu nije bio tako idiličan. Iz njima samo znanih razloga došlo je do svađe u iznajmljenom apartmanu, nakon čega je Vanessa pristupila u prostorije policije i prijavila da joj je Bernard nakon svađe razbio dva mobitela i dva prijenosna računala, počinivši joj ukupnu štetu od oko 76 tisuća kuna.

Foto: Instagram