MIX

PRIJATELJSKE UTAKMICE: Pobjeda dugoreških nogometaša i poraz karlovačkih rukometašica

Karlovačke rukometašice igrale su u Velikoj Gorici s Udarnikom, a dugoreški nogometaši bili su domaćini Banovcu iz Gline.

Rukomet: UDARNIK KARLOVAC 37:18

Igračice RK Škola rukometa Karlovac u prijateljskoj utakmici poražene su u Velikoj Gorici od ekipe Udarnika rezultatom 37:18 (20:17). Golove za RKŠR Karlovac postigle su: Kučinić 7, Kusanić 4, Razumić, Krznarić i Ištvanić po 2 i Devčić 1 gol.

U ekipi karlovačkih igračica nije bilo Stepić, Jurišić i Čović tako da se od oslabljene karlovačke ekipe više se nije moglo očekivati. Do nastavka prvenstva u 2. HRL Zapad ostalo je još tjedan dana pa se je i za nadati da će do tada igračice trenera Dražena Keče postići željenu formu.

Nogomet: DUGA RESA – BANOVAC 3:2

Dugoreški nogometaši odigrali su trening-prijateljsku utakmicu s Banovcem iz Gline, članom Četvrte lige, koju su dobili rezultatom 3:2 (2:0). Dugorešani su golovima Brbota i Mihalića poveli sa 2:0, a Babić je povisio vodstvo na 3:0. Glinjani su s dva pogotka u 87. i 89. minuti ublažiti poraz.

Ovime su dugoreški nogometaši započeli niz prijateljskih utakmica koje će odigrat u sklopu priprema za proljetni nastavak sezone. Sljedećeg vikenda NK Duga Resa 1929 igra drugu prijateljsku utakmicu s jaskanskim Vinogradarom.