MIX

Poseban događaj za obitelj Kostelić: Janica prvi put u javnosti nakon poroda

Janica Kostelić je najuspješnija alpska skijašica u povijesti Zimskih olimpijskih igara, a živi povučeno nakon napuštanja sportske karijere. Međutim, bivša skijašica ponovno se pojavila u javnosti i zato je imala dobar razlog. Proslavljeni skijaš Ivica Kostelić imao je premijeru dokumentarnog filma ‘Transat’.

Film “Transat” prati njegove avanture kroz ultradugu regatu koju je odjedrio zajedno sa svojim suskiperom, Francuzom Callisteom Antoineom, u studenom 2021. Film je ujedno Ivičin autorski rad. Jedinstven uvid u život na natjecateljskoj jedrilici na jednoj od najzahtjevnijih regata na svijetu!

Podsjećamo, naša proslavljena skijašica Janica Kostelić krajem rujna rodila je drugo dijete, a informaciju je ekskluzivno saznao Story. S obzirom na to da Janica drži privatni život u tajnosti, nije poznato je li rodila djevojčicu ili dječaka.

Bivša skijašica nikada nije skrivala da joj je velika želja ostvariti se u majčinskoj ulozi, pogotovo nakon što je dobila prvog nećaka uz kojeg je posebno vezana. Velika želja ostvarila joj je početkom 2019., kada je na svijet donijela sinčića Oskara. Nakon toga povukla se iz javnosti i napustila mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport kako bi se potpuno posvetila svom preslatkom plavokosom dječaku.

Izvor: www.sportlife.story.hr Foto: Story arhiva