MIX

POPULARNI SPORTAŠ NA MUKAMA: Nakon 2000 žena i ovisnosti o seksu

“Da su me pitali koliko trošim na drogu, rekao bih oko 100 milijuna dolara. Svi liječnici koji su me vidjeli rekli su mi da je čudo da i dalje živim.”, legendarna je izjava tog bivšeg NBA košarkaša.

Lamar Odom jedan je od onih sportaša čiji bi “lik i djelo” lako moglo završiti na filmskom platnu. Osvojio je dva uzastopna NBA prstena, bio je na vrhuncu slave, ali kasnije je riskirao smrt – predoziranjem. Uz sve svoje ovisnosti tu se našla i ovisnost o seksu, pa je njegova dugogodišnja djevojka morala imati čelične živce ne bi li ga izvela na pravi put. A sad ga je ista, uoči vjenčanja, ostavila …

Otkrio je i druge probleme koje je imao:
“Ja sam muškarac koji je postao ovisnik, hodao sam s više od 2000 žena. Seksao sam se sa šest žena u prosjeku svakog tjedna i uvijek bez zaštite, tako da sam tijekom života morao plaćati mnoge pobačaje. Volio bih da sam zadržao penis u hlačama. Kasnije, u mojim tridesetima, karijera mi se uništavala i stvari su izmakle kontroli”, jasan je Odom.

Sabrina Par, njegova zaručnica, trebala je biti ta koja će izvesti Odoma na pravi put i činilo se da su na najboljem putu. No, više nisu zajedno.
“Prekinula sam zaruke. Svi znate da sam iskrena, pa ću to odmah otkriti. Ovo je bila teška i bolna odluka, ali najbolja za mene i moju djecu”, napisala je na Instagramu i dodala: „Lamar Odom jedan je od onih sportaša čiji bi ‘lik i djelo’ lako moglo završiti na filmskom platnu”.

Foto: Instagram