MIX

POKAZAO VELIKO SRCE: Lovren žrtvama potresa na raspolaganje stavio svoj hotel u Novalji

Dirnut potresnim prizorima iz Hrvatske hrvatski nogometni reprezentativac, Karlovčanin Dejan Lovren, ponudio je pomoć stradalima u Petrinji, kojima je na raspolaganje stavio svoj hotel u Novalji.

“Dragi građani Petrinje, za 16 najugroženijih obitelji stavljam na raspolaganje svoj hotel u Novalji. Ako vam je potreban smještaj, javite se mom timu na info@joelhotel.com ili WhatsApp 099676997 s vašim podacima, prednost obitelji s djecom”, poručio je Lovren putem Instagrama.

Nakon što se Dejan Lovren predivnom gestom uključio u pomoć stradalima u razornom potresu koji je pogodio Hrvatsku s epicentrom u Petrinji, pomoć je ponudio i njegov kolega iz reprezentacije Mateo Kovačić.

Poruke podrške pružili su i brojni drugi hrvatski sportaši među kojima i Darijo Srna, Domagoj Vida, Dominik Vidaković, izbornik Zlatko Dalić, Ivan Klasnić, Dinamo, Lokomotiva, Hajduk, Cibalia, Osijek, Hrvatski košarkaški savez, Hrvatski rukometni savez ….

Prizori razrušenih hrvatskih gradova i sela rastužili su brojne sportaše s prostora bivše države. Mnogi su od njih preko društvenih mreža uputili riječi podrške i sućuti, a iz dalekog SAD-a su se javili i Luka Dončić, Bogdan Bogdanović i Jusuf Nurkić, dečki koji se ističu velikim košarkaškim umijećem podno NBA obruča.

Foto: FaH