MIX ZAJEDNICE SPORTOVA

POGREŠKA ADMINISTRACIJE: Luka Vlašić je kratko vrijeme bio dobitnik godišnjeg priznanja KŠZ-a, ono pripada Draženu Lovriću

Upravni odbor Karlovačke športske zajednice (KŠZ) je na prijedlog Povjerenstva (Sanja Ninković-Oroši predsjednica i članovi Đuro Batinić, Alen Vrbanić, Dražen Perković i Marina Capan) donio odluku o najboljima u sportu grada Karlovca za prošlu 2020. godinu i tu svoju odluku poslao u javnost.

Prilikom dostave podataka o najboljim sportskim djelatnicima u 2020. godini došlo je do pogreške pri kojoj je, umjesto priznanja predsjedniku Atletskog kluba Karlovac Draženu Lovriću, poslana je informacija da se priznanje za sportskog djelatnika godine dodjeljuje Luki Vlašiću, profesionalnom treneru TKD Prana.

-Ispričavamo se zbog toga Draženu Lovriću i Luki Vlašiću kao i svekolikoj športskoj javnosti – kazao je ni kriv ni dužan predsjednik KŠZ Željko Šančić jer se sad pred javnošću mora crvenjeti zbog netočne informacije stručnih službi sportske zajednice kojoj je on na čelu.

Međutim, zanima nas kako i na koji način će se KŠZ ispričati, ili nagraditi, Luku Vlašića koji je u cijeloj toj neažurnosti djelatnica stručnih službi kolateralna žrtva, a čiji rad bi trebala kontrolirati njihova šefica, glavna tajnica Marijeta Ćelić, bez čijeg potpisa i suglasnosti niti jedna slična informacije iz kancelarije KŠZ ne bi smjela otići u javnost.