MIX

OD PETKA DO NEDJELJE: Danas Vatreni a sutra rukometaši, odbojkašice, košarkaši …

Prvoplasirani HRK Karlovac u subotu u Školskoj sportskoj dvorani, u pretposljednjem 11. kolu 1. Hrvatske rukometne lige južne skupine, od 17 sati igra derbi kola s trećeplasiranom momčadi RK Rovinjem.

Odbojkašice Kelteksa, također u subotu u dvorani na Rakovcu, u 10. kolu Superlige od 20 sati igraju s odbojkaškom ekipom Brda iz Splita.

KK Šanac u nedjelju u ŠSD, u 9. kolu 2. Hrvatske košarkaške lige Zapad od 16.30 ssati igra s KK Poreč.

Ovog vikenda igraju se i svi susreti u kuglačkim ligama.

Svakako najvažniji sportski događaj biti će današnja četvrtfinalna utakmice Svjetskog prvenstva u Kataru u kojem od 16 sati igraju Hrvatska i Brazil.

Uoči današnje utakmice fotografiju Karlovčanina, navijača iz Katra sa zastavom grada Karlovca, poslao nam je naš čitatelj s Borlina profesor u miru Miljenko Ožura:

  • Kaj ovaj fantić sa zastavom grada Karlovca ima nove ili servisirane šlape na Dubovcu? – pita se Miljenko Ožura i dodaje:
  • Tam su bili šoštari Golub, Antonac, Špoljar i Furač na Borlinu, pa po dvorištima Krstačić, Brajak … Delali su i moderno preko Kraša i servisirali različite vrste patika, šlapa, gumiđonki, adidaski … Ak je trebalo zabil se i čaval u džon i gumu, a lepilo se gumilezungom ko za gume, šlaufe na biciklu. Kasnije s neostikom kaj su i deca snifala iz vrećice.

Pozdrav, ajmo Vatreni!