MIX

‘Najprovokativnija sportašica‘ stigla u Tokio i privukla pozornost

Olimpijske igre su iza ugla, većina sportaša i sportašica već se smjestila i u Tokiju s nestrpljenjem čeka početak velikih nadmetanja. A u Japan je stigla i Ingrid Oliveira, skakačica u vodu koja je na svoj način prije pet godina obilježila Olimpijske igre u Riju.

Jedna od najatraktivnijih sportašica svijeta na prošlim je Igrama, podsjetimo, optužena da je noć prije finala u sobu dovela sunarodnjaka kajakaša Pedra Gonçalvesa i s njime provela noć. Njihov slučaj tada je dospio u medije, a vatrena Brazilka se našla na udaru jer je navodno zbog Pedra iz sobe izbacila cimericu, a ujedno i skakačicu s kojom je nastupala u paru. Bilo je i priče da je Oliveira izbačena s Igara, ali iste je ona sama u jednom razgovoru demantirala.

“Bila sam maltretirana od cijelog svijeta. Stvorila se priča koja se ponavljala i ponavljala. Samo zato što sam žena koja se seksala. Sada ću vam ispričati cijelu istinu. Odvela sam Pedra u sobu, ali to nije bilo noć prije natjecanja. Nisam nikoga izbacila iz sobe zbog toga. I nisu me izbacili s Igara. Nas dvoje smo u jednom trenutku htjeli nešto više, kao i mnogi drugi. Jeste li vidjeli koliko su kondoma podijelili u Olimpijskom selu? Bolt je u sobu odveo djevojku koja nije imala akreditaciju, ljudi su otvarali profile na Tinderu…”, otvorila je Ingrid dušu jednom prigodom u intervjuu za UOL Sports.

Ingrid su zbog navedenog seks skandala mnogi prozvali “najprovokativnijom sportašicom svijeta”, a njen dolazak u Tokio očekivano je privukao veliku pozornost.

Izvor: SN/Instagram