MIX ZAJEDNICE SPORTOVA

NAJBOLJI SPORTAŠI SLUNJA: Kikboksačice Lucija Bakalar i Gabriel Močilac, ŽNK Drenak i Kajak kanu klub Rastočki mlinari (U-19 tim)


Najviše nagrada mladih sportskih nada otišlo u ruke kikboksača, rukometašica i nogometaša. Priznanje za promociju slunjskog sporta pripalo i našem kolegi Toni Butina, uredniku-direktoru radijske postaje Slunj, a nagradu za sportskog djelatnika godine primio je i Dalibor Sabljak (NK Slunj), nekadašnji KAŠ-ev dopisnik iz Slunja.

Zajednica sportskih udruga grada Slunja proglasila je najbolje u sportu za prošlu godinu u grada na rastokama u 2022. godini. Laureati jesu Kickboxing kluba Tigar – Lucija Bakalar i Gabriel Močilac. Ženski rukometni klub Drenak je najbolji klub, a Kajak kanu klub Rastočki mlinari (U-19 tim) proglašen je za najbolju ekipu u 2022. godini.

Ivanka Bosanac dobila je Priznanje ‘Milan Neralić’ za dugogodišnji rad u sportu (životno djelo), a nagradu “Srce za Slunj – Nikola Živčić” pripala je Damiru Vukoviću iz Kuglačkog kluba Korana.

Najbolji sportski djelatnici u prošloj godini su Antonija Božičević (RK Drenak) i Dalibor Sabljak (NK Slunj),inače nekadašnji dopisnik KAŠ-a iz Slunja.

Posebna priznanja za ostvarene sportske uspjehe u 2022. godini dobili su Viktorija Kampić (KBK Tigar) i kadeti SRD Slunjčica.

Priznanja za pomoć i zalaganje u promicanju sporta grada Slunja “Josip Zaborski” osvojili su urednik i direktor Radio Slunja Tone Butina, Leopold Špehar, velečasni Mile Pecić i Slavko Matanić Mačak.

Nadareni mladi sportaši (do 16 godina) jesu: Petar Turkalj (KK Korana), Mislav Obrovac (KKK Rastočki mlinari), Ana Rakocija, Ena Magdić, Luka Šojat, Nikola Kos i Dragana Pemper (sve ŽNK Drenak), Kiara Turkalj, Karlo Panić, Lena Medved i Roko Luketić (svi KBK Tigar), Dominik Turkalj, David Jandrić, Niko Capan, Nikša Kusanić i Tin Capan (svi NK Slunj).


Nakon Karlovca, Slunja i Ogulina najbolje u sportu proglasit će grad Duga Resa. Zajednica športova Karlovačke županije laureate sporta proglasit će u petak 24. veljače u Slunju.


Foto: Radio Slunj