MIX

MISS SPORTA HRVATSKE: Kandidatkinja je i Karlovčanka Magdalena Kovačić, članica KK Karlovac 1969

Finalistice izbora za Miss sporta Hrvatske okupit će se u ponedjeljak 8. srpnja 2024. u hotelu Garden u Velikoj Gorici gdje će se pripremati do četvrtka kada ćemo saznati koja će od 11 finalistica ponijeti titulu najljepše sportašice Hrvatske. Izbor će se održati 11. srpnja 2024. u 20 sati u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, a u nastavku i privitku predstavljamo preostale četiri finalistice.

ČETIRI DJEVOJKE, ČETIRI RAZLIČITA SPORTA

Karlovčanka Magdalena Kovačić

Magdalena Kovačić karatašica je iz Karlovca. Članica je Karate kluba Karlovac 1969., ima 24 godine i završava studij Fitomedicine. Zbog svoje strasti za sportskim načinom života i svijesti koliko joj unapređuje kvalitetu života, nedavno je postala certificirana trenerica kako bi sva svoja znanja mogla što uspješnije prenositi. U slobodno vrijeme uživa u rekreaciji u prirodi, plesu, glazbi i volontiranju. Uvidjevši kako ostvaruje sjajne rezultate na fakultetu što je više uključena u treniranje i natjecanja, počinje otkrivati i razvijati Brain Gym program; program integriranih vježbi za učinkovitije življenje i učenje.

Nogometašica Ana Tutić ima 20 godina, a ovim sportom bavi se od svoje osme godine. Prve nogometne korake napravila je u ŽNK Vrbovec, nakon čega je prešla u ŽNK Dinamo, a trenutno igra za NK Sesvetski Kraljevec. Osim nogometa trenirala je razne sportove od odbojke, plesa i atletike koja joj je uz nogomet najveća ljubav. Ana je pohađala školu za medicinske sestre i uz školske obaveze izvršava redovno i one sportske. Trenira 4 do 5 puta tjedno i natječe se svaki vikend u ženskoj nogometnoj ligi. Kada nađe slobodnog vremena voli to kvalitetno iskoristiti pa pozove svoje frendove na nogač koji ne rade razliku što je žensko s njima u ekipi, već se otimaju za koga će Ana igrati, jer znaju da s njom sigurno pobjeđuju. Cilj joj je u budućnosti postati što uspješnija kako bi mogla promovirati ženski nogomet i sport općenito.

Gimnastičarka Aurora Ristović, ima 18 godina i dolazi iz Vukovara. Članica je Gimnastičkog kluba Vukovar, a u slobodno vrijeme voli čitati knjige, učiti jezike i trenirati. Studirat će turkologiju i francuski na Filozofskom fakultetu, oduvijek je odlična učenica iza koje su mnogobrojna natjecanja na kojima je ostvarila odlične rezultate.

Zagrebačka odbojkašica Jill Žnidaršić, ima 19 godina, a ovih dana čeka ju prijemni ispit na Kineziološkom fakultetu te se nada da će uskoro tamo studirati. Članica je Odbojkaškog kluba Dinamo, a bavila se taekwondoom i plesom. Ipak, odbojka je njezina najveća ljubav i trenira ju već 11 godina. Aktivno sudjeluje u humanitarnim akcijama te pomaže onima kojima je pomoć potrebna. To u ispunjava i čini sretnom.

Foto: Direkcija izbora