MIX VIJESTI IZ HOO

HOO potpisao sporazume s pet eminentnih zdravstvenih ustanova za brigu o zdravlju sportaša

Uz glavnog tajnika HOO-a mr. sc. Sinišu Krajača, potpise na sporazume stavili su: ravnatelj Specijalne bolnice AGRAM prim. dr. sc. Mladen Jukić; izv. prof. prim. dr. sc. Davor Seifert ispred Dentalne medicina Seifert d.o.o.; dr. med. Nataša Desnica Pokupec u ime Poliklinike Kaliper d. o. o. za obavljanje zdravstvene djelatnosti; ravnateljica Poliklinike Rotim dr. sc. Cecilija Rotim te ravnateljica Poliklinike TERME- SELCE d. o. o. prim. Vlasta Brozičević.

  • Ovim sporazumima želimo pokazati i prema vani koliko ste nam važni i koliko ste ključni faktori u zdravstvenoj skrbi za naše sportaše. Većina vas to pokazuje i kroz djelovanje u Zdravstvenoj komisiji HOO-a, a sve to činite volonterski. Upravo u ovo vrijeme, pred Olimpijske igre u Parizu, dok su sportaši na pripremama, ovim činom želimo vam iskazati i zahvalnost za doprinos koji – svojim nesebičnim angažmanom – dajete u stvaranju vrhunskih rezultata naših sportaša – kazao je u uvodnoj riječi glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač.

Nakon što je glavni tajnik HOO-a, uz parafiranje sporazuma, svakoj od spomenutih ustanova dodijelio i pločicu s natpisom „partnerska ustanova HOO-a“, ravnateljica Poliklinike TERME- SELCE d. o. o. prim. Vlasta Brozičević zahvalila je HOO u ime svih potpisnika sporazuma.

  • Dugo smo čekali na ovu pločicu koja nam svima puno znači i bit će nam u budućnosti dodatni vjetar za rad na dobrobit naših sportaša. Na nas uvijek možete računati, i u dobrim i u lošim vremenima, jer mi znamo što znači raditi za sport i sportaše.

Potpisivanju sporazuma nazočila je i mr. pharm. Mimi Vurdelja, HOO-ova voditeljica programa zdravstvene skrbi i prehrane vrhunskih sportaša, ujedno i tajnica Zdravstvene komisije HOO-a.

HOO/Vinko Knežević