MIX VIJESTI IZ HOO

HOO: Laganini grupa zlatni sponzor hrvatskih olimpijaca

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Laganini grupa potpisali su ugovor o suradnji, prema kojem renomirani radijski medij postaje zlatni sponzor hrvatskih olimpijaca.

Ugovor su u prostorijama Laganini FM radija potpisali glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač i direktor Laganini grupe Josip Majher, a razdoblje trajanja je do 31. prosinca 2024. godine.

Laganini grupa je poslovni subjekt koji se bavi emitiranjem, produkcijom i proizvodnjom radijskog programa, a ovim ugovorom potvrđuje interes za promociju hrvatskog sporta te unaprjeđenje sportskih postignuća hrvatskih olimpijaca i ostalih hrvatskih sportaša.

U zajedničkoj misiji promocije hrvatskog sporta, sportašica i sportaša, zlatni sponzor HOO-a se obvezao kontinuirano u ugovornom razdoblju u programu Laganini FM radija prezentirati i promovirati sportske i druge aktivnosti HOO-a kroz posebno pripremljeni oblik emisije.

Ugovorne strane su suglasne da se posebna emisija posvećena sponzorskim aktivnostima HOO-a i hrvatskih olimpijaca u programu Laganini FM radija, kao i ostalih radijskih postaja u okviru Laganini mreže, emitira jednom tjedno tijekom ugovornog razdoblja. Jednako tako, Laganini će u sklopu posebno dizajnirane emisije na svojim radijskim postajama omogućiti HOO-u oglašavanje njegovih sponzora.

HOO/V. Knežević