MIX

DANAS IGRAJU: NK Ilovac i NK Golubovec u Ilovačkoj šumi, na travnjak izlaze i nogometaši u obje županijske nogometne lige

Unatoč lošem vremenu Sportsko rekreacijski klub Pedala Laganini ipak organizira danas tradicionalnu 12. Proljetnu biciklijadu za mladež i građanstvo. Ruta biciklijade je kružna, dužine 40 kilometara: Karlovac – Borlin – Brodarci – Levkušje – Trg – Ozalj – Jaškovo – Zadobarje – Karlovac.

Prijave za biciklijadu jesu ispred prostorija kluba SRK Pedala Laganini u bivšoj vojarni Luščić s početkom u 8.30 sati. Startnina po sudioniku iznosi 10 eura. Start biciklijade predviđen je u 9.30 sati. Mlađi od 14 godina obavezno s zaštitnom kacigom, u pratnji odrasle osobe. Povratak u Karlovac se očekuje oko 14 sati. Duži odmor, užina i druženje biciklista i domaćina iz grada Ozlju bit će u Društvenom domu u Levkušju.

  • Veslački klub Korana održava danas redovnu godišnju Izvještajna skupštinu s početkom u 11 sati u Restoranu Kvaka na Dubovcu.
  • Nogometaši Ilovca u nedjelju na svom igralištu u Ilovačkoj šumi, u 19. kolu skupine A 4. Nogometne lige Središte igraju s Golubovca. Utakmica počinje u 10 sati.
  • Od 15.30 sati igra se 17. kolo 1. ŽNL u kojem se sastaju: Mladost – Slunj, Zrinski Ozalj – Duga Resa 1929, Vojnić ’95 – Croatia ’78, Vatrogasac – Barilović i Draganić – Dobra (sv. Petar). Slobodan je NK Ogulin.
  • Igra se i 13. kolo u 2. ŽNL: Petrova gora – Frankopan (subota 15.30 sati), a u nedjelju od 15.30 sati igraju Mrežnica – Kupa, Cetingrad – Josipdol, Vrlovka – Krnjak, Oštarije – Tuškani i Plaški – Dobra (Novigrad).
  • Zbog snijega su odgođene sve nogometne utakmice mlađih uzrasnih kategorija.
  • Kuglački klubovi Karlovačke županije igraju posljednje prvenstvene utakmice Prve i Druge kuglačke lige.