KOŠARKA

PRIJAVITE SE: Karlovački KK KaBa priprema svoje mlađe selekcije za predstojeća natjecanja

Košarkaški klub KaBa je od 1. kolovoza 2022. započeo s pripremama selekcije kadeta (2006. i 2007. godište) za kvalifikacije za ulazak u 1. Hrvatsku kadetsku košarkašku ligu. Selekcija juniora (2004. i 2005. godište) počinje sa treninzima 1. rujna 2022. godine, a Škola košarke i mini basketa također kreće s radom 1. rujna ove godine.

Sva djeca 2006.-2009. godišta također su dobrodošli i imaju priliku izboriti se za ulazak u selekcije.

  • Rad sa studentima Vuka, 3×3 košarka novi olimpijski Sport, po sporazumu o suradnji Kluba i Veleučilišta u sezoni 2022./23. nastavit će naš trener Marko Samardžija. Kadete I juniore će voditi Marko Novaković, a fizičku pripremu Zvonimir Conjar. Školu košarke i mini basketa vodit će treneri Juraj Brajnović i Zvonimir Conjar, dok će 3×3 košarku voditi trener Marko Samardžija – kaže predsjednik kluba Davor Pejčinović, bivši košarkaš i inicijator cijelog tog projekta.

Košarkaški klub KaBa napravio redizajn loga i u sezoni 2022./23. boje kluba će biti tamno plava-tirkizna.


PRVA UTAKMICA

Kadeti KK KaBa u sklopu priprema za kvalifikacije za 1. Hrvatsku kadetsku ligu odigrali su pripremnu utakmicu a KK Ri-Basketa. Utakmica se igrala bez rezultata jer su se treneri više posvetili individualnoj i kolektivnoj taktičkoj pripremi igrača za nadolazeće kvalifikacije.

  • Naši kadeti pokazali su da se mogu nadigravati s vršnjacima iz Rijeke. Zadovoljan sam prikazanim – kaže trener Marko Novaković.