BORILAČKI KICKBOXING

Žetva medalja KA-tigrića na prvenstvu Hrvatske u Poreču, za tjedan dana ih očekuje nastup na Europskom kupu u Beogradu

Grad Poreč bio je domaćin prvenstva Hrvatske u kickboxingu u disciplinama Point fighting za mlađe kadete, juniore i seniore. Nastupilo 11 natjecatelja karlovačkog Tigra koji su osvojili ukupno 9 medalja od kojih 3 zlatne, 4 srebrne i 2 brončane.

Ivano Anzić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadeta (-37 kg), ostvarivši ukupno tri pobjede. Savladao je Leona Frankovića iz Rovinja 9-1, Vitu Lazarića iz Pule 4-2, te u finalu Marka Vlaheka iz Ivanić Grada 8-1.
Iva Vrbanić je osvojila zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja (-42 kg) uz dvije pobjede. U prvom meču pobijedila je Teu Perhat iz Vižinade 11-2, a zatim u Tigrovom finalu Tenu Smiljanić 6-2.
Nicol Biber je osvojila zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja (-47 kg) uz dvije pobjede nad Leonom Petrović iz Malinske 10-2, a u finalu nas Erin Arman iz Zeusa 4-1.
Borna Lovrić osvojio je srebrnu medalju u kategoriji mlađih kadeta -47 kg, uz pobjedu nad Ivanom Sablićem iz Jastrebarskog 12-4, te porazom u finalu Leona Kišana također iz Jastrebarskog 9-0.
Tena Smiljanić je osvojila srebrnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja (-42 kg), pobjedom nad Naomi Vigini iz Buja 11-0, te porazom od Ive Vrbanić iz Tigra 2-6.
Roka Puljak je osvojila srebrnu medalju u kategoriji juniorki (-55 kg), pobjedom nad Paolom Tomrecaj iz Zadra 18-12 i porazom od Mihaele Topalli iz zadra 16-9. U posljednjoj rundi obnovila joj se ozljeda zadnje lože što je protivnica vješto iskoristila i izjednačeni meč pretvorila u pobjedu.
Lara Mihalić je unatoč prehlade i iscrpljenosti nastupila te je u srazu seniorki (-70 kg) izgubila od protivnice Elizabete Crnković iz Pule s rezultatom 23-13.
Lucija Babić je osvojila brončanu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja (-32 kg) pobijedivši u prvom kolu Ninu Ivas iz Vodica 6-0, da bi u polufinalu izgubila od Tene Kačmarčik 0-10.
Anamarija Čurčinac je osvojila brončanu medalju u kategoriji juniorki (-50 kg) pobijedivši u prvom kolu nakon produžetaka Luciju Dundović iz Rijeke 22-20, a poražena je od Viktorije Kampić iz Slunja 4-14.
Niko Vrbanić je pobijedio Noela Balena iz Rijeke, a u borbi za medalju je izgubio je od Nike Stojkovskog iz Pule 3-10.
Nastup je propustila već prijavljena Margareta Mušnjak juniorka (do 55 kg) koja se razboljela,