BORILAČKI TAEKWONDO

Upisi i predbilježbe u Taekwondo sportsku igraonicu i Školu taekwondoa

Iz TKD Prane pozivaju djecu na upisi novih članova svih dobnih skupina a donja granica je 4,5 godina. Treninzi se održavaju u novom Taekwondo trening centru u bivšoj vojarni Luščić.

U cilju lakšeg formiranja grupa predbilježite s osnovnim podacima (ime i prezime, godina rođenja) mogu obaviti na e-mail adresu: tkd.prana@gmail.com ili porukom na mobitel broj 091 552 0146.

  • Svi novi članovi imaju pravo na dva besplatna treninga kako bi se upoznali sa trenerima i načinom treniranja. U radu se koriste potpuno sigurne i pouzdane tehnike i vježbe te se koristi zaštitna oprema i ostali sportski rekviziti. Osim rekreativnih i natjecateljskih grupa u klubu su formirane i univerzalne sportske grupe u kojima djeca kroz igru, zabavu i druženje nauče osnove gotovo svih sportova, razviju motoričke i funkcionalne sposobnosti te zavole sport i pripreme se za daljnji sportski razvoj u nekom bazičnom sportu i klubu. Veliku pažnju dajemo i gimnastici koja je uvelike bitna za razvoj djetetove elastičnosti i fizičku izdržljivost. Kroz sve ove sportske elemente, trening je upotpunjen i raznim igrama koje također utječu na motoriku djeteta te motiviraju dijete za daljnji rad – kaže Goran Cvitak, glavni trener TKD Prana.

U klubu sve programe vode školovani treneri od strane Sportskog učilišta te Hrvatske olimpijske akademije koji također posjeduju trenerske i voditeljske licence Hrvatskog Taekwondo saveza. Treneri Goran Cvitak, Luka Vlašić, Marko Strusa i Petar Lukežić.

CILJEVI PROGRAMA:

  • Podizanje opće tjelesne i psihičke kondicije
  • Usvajanje zdravih životnih navika kod djece predškolske i školske dobi
  • Poticanje djece na usvajanje zdravih navika u prehrani te bavljenju i uživanju u sportskim aktivnostima
  • Razvijanje interaktivnih sposobnosti djeteta koje pridonose povećanju samopouzdanja i koncentracije te smanjenju simptoma depresije, mogućeg stresa i anksioznosti.
  • Omogućite svojem djetetu usvajanje zdravih navika u bavljenju i uživanju u sportskim aktivnostima.